Szerintetek mennyi esélyem lenne modellként, az arcomat tekintve (fiú, + kép)?
Szerintem is hasonlítasz István Danira. Helyes vagy, karakteres az arcod. Egy próbát biztos megér. Sok szerencsét! :)
17/L
Lazán van esélyed! Egy jól megválasztott hajjal, meg sminkkel(igen, a fiúkat is sminkelik ebben a szakmában) akár még az armanit is reklámozhatod majd! :D
Mindenesetre érdeklődni kell, aztán nagyokosok úgy is megmondják, hogy mi mindenen kell változtatnod.
24/n
Szerintem van eselyed persze attol fugg milyen az alkatod, aranyos-e, szeles vallak, stb .
Bar ez a haj... olyan utolso verig film-es.
A fuled kicsit elall azt meg kell tanulnod az elonyodre forditani.
Keress egy jo fotost/stylist-ot vagy ha nem futja ra pozolj tukor elott keresd meg az elonyos szogeidet. Kuld el a keped akar kulfoldi ugynoksegeknek. Fotoshop-pal valtoztathatsz a hajadon, szemoldokodon h megnezd mi allna jol.
lenne esélyed de meg kell próbálni, úgy tud csak kiderülni:)
Mindenesetre majd ha óriásplakátokon foglak látni, eszembe fog jutni hogy Juppíííí és is írtam a kérdésedhez gyakorin :D
18/L
Aranyos vagy^^ :D
Köszönöm szépen mindenkinek aki eddig válaszolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!