Lányok, ti csaltatok már a mellméreteiteket tekintve? Kitömés? Nagyon kosarú melltartó? Push-up?
Ez férfi szemmel szemét dolog. A férfi hazavisz, te levetkőzöl, és nincs ott semmi, vagy legalábbis nem az, amit előtte sejteni lehetett.
Te is kellemetlen helyzetbe hozod magad, és a férfi is csalódik.
Nem.
13 éves korom óta 80C a méretem, és nem csalnék vele.
21/N
első vagyok!
acélmerevítős fűzőt, nos, előbb leírom, hol NEM szabad venni: vatera, teszvesz, ebay- felárral árulnak többnyire gagyi kínai hamisítványokat, műanyagos, ami valóban acélmerevítős, az is drágább, mint kellene lennie.
legolcsóbban pedig: corsets-uk.com, extil.hu, corset4you.com (utóbbin az akciók jók), kicsit drágábban axfords, vollers, fairygothmother, bibianblue, puimond, tomto, revanche de la femme (keress rájuk gugliban rögtön kidobja az oldalukat). Paypallel lehet mindenhol fizetni.
Ja és egy magyar gyártótól ne vegyél semmiképp: LeCorset! kinézetre is borzasztóan gagyi, elálló, egyáltalán nem hagyományos fűzőket gyártanak, a "profik" szerint egy vicc az egész.
Soha. 75B-s mellem van, szerintem pont jó. Nem is szeretnék nagyobbat. (:
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!