Fiúk! Nektek milyen lányok tetszenek?
Mindenfélét írjatok!:)
Alak,hajhossz,hajszín,szemszín,öltözködés,stb.
Ja,és olyat meg légyszi ne írjatok,hogy meztelen csajok tetszenek... :D
Képet is linkelhettek. :)
Köszi. :)
Utolsó válaszó hány éves vagy?:)
Amiket leírtál azokból sok igaz rám:) hosszú barna ápolt hajam van, zöldesbarna a szemem(mondjuk te azt mondtad mindegy), az öltözködési stílus is nagyjából ilyen:), bár nekem nincs piercingem, nem igazán sminkelem magam. cipőnek én is tornacipőt hordok vagy deszkásat:),vidám mosolygós vagyok,bár azért én magasnak mondható vagyok:/:)
az álom lány nálam: 165cm barna haj kék szemmel babaarccal, szép fehér fog,ápolt, vékony karcsú formás alak, szóval nem anorexiásan vékony. (alakra+arcra VV Seherezádé)
Cicanadrágos, csőnadrágos csinos csizmával.
Belső: aranyos, szereplőegyéníség kissé visszahúzódó, barátságos, nem beképzelt, bűntudat érző és egyéb jó tulajdonságok.
Ha külsőre élő példát szeretnék mutatni az VV Seherezádé, szőke hajjal :D
UI: Nem hiszem hogy ilyen lány létezik, csak ehhez hasonló, 1 budapesti buszon látok minden reggel 1 lányt, aki ezeknek majdnem mind megfelel. :D
alakra legyen vékony de formás, magasság annyi hogy 178 centi alatt legyen, hajszín mindegy de a sötét hosszú haj jön be leginkább, szemszín sem lényeg csak ha belenézek érezzek vmit fogjon meg benne vmi. fontos nekem a mosoly legyen szép mosolya és mosolyogjon sokat. stílusa mind1 lényeg hogy passzoljon hozzá és legyen jó kisugárzása
belső: mindenképp legyen őszinte nálam ez az 1., lehessen vele beszélni mindenről , legyen hűséges, megértő, legyen esze, ne legyen túlzottan visszahúzódó, legyen ragaszkodó, felszabadult, vidám,
káros szenvedélyek közül cigi , zöld , és pia időnként belefér
kb ennyi :D
18/F
Hát én neked csak pár dologra felelek meg:) mert magasabb vagyok mint 165 cm, barna hajam van és zöldesbarna szemem,bár a fogsorom szép állítólag,legalábbis a fogorvos mindig azt mondja:)
Egyébként nektek tetszenek a szemüveges lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!