Kismellű csajokhoz szólnék van megoldás nekünk?
Mai nap során a neten ráakadtam olyan "csodaszerekre" ami nagyobbá teszi a mellünket.Találtam:mellnövelő krém , mellrágó,mellmasszás meg vmi bio pirula.
Akinek van vmi tapasztalata hogy szedte vagy kente az írjon!
(Akinek nem inge , ne vegye magára)
már ezren kérdezték előtted, hogy nem, nincs megoldás
mikor én most télen híztam, akkor a mellem is egy picit nagyobb lett, vagy inkább úgy fogalmazok, hogy kerekebb, dúsabb
de alapból elég kicsi a mellem
viszont feszes, nem lóg
ja és az én megoldásom egy olyan pasi volt, aki megőrül a kis melleimért! imádja őket!!! azt mondta, hogy volt egy csómó olyan nője, akinek nagy volt a melle, és az már oylan unalmas... és hogy mindig is erre vágyott, hogy ilyen apró, feszes ciciket foghasson. neked is erre lenne szükséged :D
fel a fejjel!!!!!
Egyeseknek a Beauty Breast kapszula es krem segitett par centivel. Sokat segithet allitolag, ha ultrahangos gep segitsegevel epulnek be a kremek. A lenmagolajat is dicserik.
A kovetkezo oldalon tapasztalatokrol olvashatsz:
Hát mivel csajoknak szólítottál minket feltételezem, hogy fiatal vagy...
Nos a krém 22 év alatt durva mivel feszesít emg hasonlók és ha nő a mell megreped...vagyis terhességi csíkhoz hasonló hegek lesznek rajta...Krémet ne használj!
Masodik valaszolo vagyok.
A mellek allitolag 24 eves korig is nohetnek.
Az egyik unokatesteremnel 20 evesen is lehetett valtozast latni. Igaz ritkabb eset az ilyen, de letezik...
Ami meg a mereted illeti, orulj, hogy B-s vagy es nem kevesebb...
Egyik sem ér semmit, egyetlen hatásos megoldás a műtét.
DE arra ne is gondolj, nekem is és barátaimnak is bejönnek a kis mellű lányok. Akinek nagy a melle arra már húzzuk a szánkat, hogy túlzás :DDD
Sok pasit ismerek akinek ez bejön. Sőt lányokat is, nem tudom mit akarsz :D :)
Ne aggódj miatta, legalább nem lóg és formás.
És még van egy kis esély rá, hogy nőni fog.
Nekem is 70 B-s a mellem és szerintem egyáltalán nem kicsi. Na jó, nem nagy, és akkor mi van?
Egyébként azt tudom neked mondani, hogy a pasik szerintem előbb nézik az arcod, vagy esetleg a feneked, mint hogy azon filózzanak, hogy mekkora a cicid. Amelyik pasinak a mellméretem miatt kellenék, azzal 100% hogy nem foglalkoznék. Te amikor pasira nézel, akkor csak az számít neked, hogy pl mekkora a bicepsze? Vagy a ...
Egyébként a melltartó méretében a szám a "tested" vagyis a mell alatti méretet jelenti! Én is elég vékonyka vagyok, így egyértelmű, hogy nem lesz 85B-s mellem! A betű jelzi tulajdonképpen a melledet. Ebben az esetben pedig nem mondanám, hogy a legkisebb. Vagy nézz meg egy csomó híres modellt! Ők sem panaszkodnak, hogy kicsi a mellem, pedig van olyan akinek éppen csak hogy a bimbója látszik! Szerintem nem kell szomorkodnod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!