Halász Virág tartós porcelán építés továbbképzésére milyen anyagok ill. eszközök kellenek?
A két nagy körmös oldalra kiírtam, ott nem kaptam választ. Hétfőn lesz a továbbképzés, az a lista megvan, amit a képzési tájékoztatóban írnak. A suliban is megkérdeztem, annyit mondtak, vigyek mindent, ami van, a hiányzókat majd ott megveszem. Szeretném tudni, hogy mire készüljek.
Köszönöm
Hát vidd azt, amit a porci építéshez kell. és megveszed, ami nincs. :) (előkészítő anyagok, sablon, porci, liquid, reszelők, ecset) jelzem, a cn mindent megvetet mindenkivel, aki hajlandó rá, aztán lehet, a büdös életben nem fogja használni.
Viszont Virág jó oktató.
Figyi, nekem tök mindegy, mit viszel, de ha sima porci tanfi, akkor mi a fene más kéne, mint alapanyag, előkészítő, és eszközök?
Amúgy meg, mi lenne, ha használnád a csepp eszed, és felhívnád? Ő talán pontosan meg tudja mondani.
Amúgy meg, menj még sok-sok cn-es tanfira, oszt lásd mi minden sz..t fogsz megvenni, amit sosem használsz, tehát csak figyelmeztetés lett volna, de vedd úgy, hogy meg sem szólaltam. (jelzem, az én oktatásomra semmit nem kell hozni, igaz, én nem cn árban oktatok ) Na pá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!