Lányok milyen vagyok női szemmel?
Szerintetek egy 15 éves fiúnak 170 cm és 58 kg az jó?
kockahas vagy kis pocak melyik a trendi?
milyen haj,milyen színű szem jön be,ki számít helyes pasinak?
anyajegy van az arcomon,az mennyire zavarja a lányokat?
lent van az arcom alján
Azt úgy mondják ;)
Egyébként kicsit fiatalka vagy hozzám, de elmondom, hogy mi az ideálom.
Barna, hosszabb, hullámos haj, barna, nagy szem, közepes, egészséges színű bőr. Magasságilag olyan 177-180 körüli pasik illenek hozzám. Testalkatra kitérve... utálom a kokszos kis patkányokat, akiknek ez a legfontosabb, felpumpálják magukat, aztán meg a tükörben pózolnak. Nem szeretem a gebéket sem, legyen kis karizom, mell, ilyenek, de a hasa ne legyen túlzottan kockás, mert az számomra már nem emberi, taszító. ha már itt tartunk, nem szeretem a hajvasalást, hajfestést, sminkelést, fülbevalót, nullás géppel letolt "frizurát", deszkás cipőket, fullcapeket, feszes csőnadrágokat, rózsaszín pólókat, szolit, rózsafüzért... irtó gáz.
összességében valami ilyesmi a nekem való:
bal oldali. bár fogalmam sincs róla, ki is ő :D
21L
értem
nekem van barna hajam (hullámos)
nagy barna szem
170 cm vagyok,de leszek 175 cm körül.
nem vagyok gebe,sem izomagyú....
na, akkor még lehet belőled jó pasi pár év múlva :D bár azért most az, hogy valaki barna hajú, barna szemű, ilyenek, még nem garancia semmire.
utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!