Ez miért van? Magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
ha belenézek a tükörbe (szemből) szépnek látom magam, de ha szemből lefotózom magam / videózom akkor csúnyának látom magam. miért vanez?:O melyik mutatja a valóságot?2011. nov. 19. 13:06
1/4 anonim válasza:
Na, ez egy nagyon jó kérdés!Ugyanez van nálam is és sehogy sem értem!A tükörbe nézve szép, sima az arcom, tulajdonképpen még azt is mondhatnám, szépnek látom magam, de ha ugyanabból a helyzetből(vagy akár a tükörtől távolabb, bárhol) lefotózom magam, akkor mintha egész más ember lenne a képen.A szemem alatt karikák,a bőröm egyenetlen, az arcvonásaim is egész mások, a fotón teli vagyok olyan hibákkal, amik tükörben nem látszanak és mások állítása szerint élőben sem.Száz képből esetleg egy elfogadható.Még a fényképész sem tud normális képet készíteni rólam.Mobillal viszonylag tűrhető képeket készítettem , biztos annak más a felbontása, azért látszik rajta kevesebb hiba.Vagy nem vagyunk fotogének, vagy valami technikai dolog lehet...
2/4 A kérdező kommentje:
szia, köszi a választ:D de az egyik oldalprofilomból mindig lehet jót csinálni, de hát azt se lehet hogy mindig oldalad képeim legyenek..:/ am lány vagyok, de ez így tök rossz, szembőlit is akarok, de akk meg teljesen más
2011. nov. 19. 13:16
3/4 anonim válasza:
Én sem csinálok szemből fotót, mert akkor még ráadásul kancsinak is látszom, pedig a valóságban állítólag nem vagyok az és a tükörben sem.Van egy-két tűrhető"féloldalas " fotóm, a többi meg jó távolról, kis méretben, agyondekorálva,úgy még vállalható...
4/4 anonim válasza:
Ez velem is így van:) De van olyan ismrősöm is, aki meg képen 6x szebb, mint valóságban. A fénkyép mindenkin torzít. Egyrészt azért, mert mikor tudod, hogy fényképeznek, a legtöbb ember furcsa arckifejezést vág, sehogysem természeteset. Másrészt ez egy masina, nem tudja teljesen visszaadni a valóságot. Amikor profi képeket látsz, ami teljesen élethűnek tűnik az egyrészt rengeteg beállítás eredménye (fény, távolság, fókusz...ezernyi dolog), másrészt sok-sok utómunkáé. Egy amatőr kép mindig is torzítani fog.
Ne aggódj, ettől még életben biztos nagyon szép vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!