Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A családotokban ki a legszebb,...

A családotokban ki a legszebb, és hogy néz ki?

Figyelt kérdés
A "hogy néz ki" alatt persze csak leírást értettem, nem képet:) Előre is köszi a válaszokat!
2011. nov. 19. 08:29
 1/10 anonim ***** válasza:

szerintem az unokatestvérem. ovális arca van, dús szájjal, pisze orral, zöldesbarnás szemmel. derékig érő, gyűrűgöndör szőke haja van. amúgy 175 cm és kb. 60 kg, 27 éves. szerintem nagyon szép :) azt mondják, hasonlítok rá, de nekem barna hajam, és kék szemem van, meg szerintem nem is vagyok olyan szép, mint ő :D

19L

2011. nov. 19. 09:06
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
A nagymamám volt. Negyven évesen halt meg, szóval nem láttuk megöregedni. Nagyon alacsony és vékony volt, 150cm, és vagy 40kg. Ovális arca volt, hosszú szőkésbarna haja, és egyenes hosszú orra. A szemei gyönyörű zöldek voltak, és voltak halvány szeplői. Nekem is azt mondják, hogy nagyon hasonlítok rá, de nekem piszébb orrom van, és barnák a szemeim.
2011. nov. 19. 11:10
 3/10 anonim ***** válasza:
38%
Hát jelenleg szerintem én. Nagymamámtól örököltem ő is nagyon szép volt fiatalon. Gyönyörű hosszú fekete egyenes haja volt, világító kék szeme, ovális arca, formás szája. Középmagas kb 170cm és kb. 60-65 kg. Nagyon szép nő volt. Örülök, hogy rá hasonlítok :)
2011. nov. 19. 12:56
 4/10 anonim ***** válasza:
61%

Nagymamám gyönyörű nő volt, sőt még most 84 évesen is szép. Nagyon szegény volt a családja, de minden tiltás ellenére férjhez ment egy gazdag fiúhoz. Ő volt a tatám. A tatám szülei utálták, mivel neki gazdag lányt szántak.

Még mindig nőies alakja van és letagadhatna minimum 20 évet. Ráncosodni is nagyon későn kezdett. Szép kerek babaarca volt, telt ajkakkal, kislányos tekintettel, hullámos barna hajjal. 2 gyerek után se hízott egy dekát se. 40 évesen kb. 25-nek nézett ki. Örömmel vettem észre, hogy rá hasonlítok, sokan mondták is. Szinte mindenki 16-nak néz és ehetek akármennyit nem hízok el. :)

26N

2011. nov. 19. 14:49
 5/10 anonim ***** válasza:
61%
Nagymamám volt a legszebb, a megyében ahol régen lakott, messze földön híres volt erről. Olyan igazi szoborszerű szépség volt. Fekete, dús haj, fekete szem, világos bőr, finom testalkat. Anyám rá hasonlít, én nem.
2011. nov. 19. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Valakinek nagyon savanyú a szőlő...

Jaj annak aki a szépnek ítélt nagyijára hasonlít, mert le lesz pontozva. :D

2011. nov. 19. 19:21
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Egyébként én senkit sem pontoztam le, mindenkinek zöld kezet adtam, de látom, valaki(k) eléggé lehúzták a válaszokat.

2011. nov. 19. 19:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem is rád gondoltam Kérdező. És a te családodban?
2011. nov. 19. 19:47
 9/10 A kérdező kommentje:

Nálunk is a változatosság kedvéért a nagymama:) Fiatalkorában eszméletlen szép babaarca volt, csinos homokóra alkata (ezt örököltem tőle), kék szeme, a sötét hajában pedig egy különleges, fehér tincs (amit utált, pedig szerintem szép). Öregkorára pedig egy édes, tipikus cuki nagymama lett:)

A másik a kishúgom, 10 éves, de látni, mennyire gyönyörű csaj lesz belőle. Hosszú, göndör vörös haj, hatalmas kék szemek, szeplős, apró orrocska, olyan, mint valami angyal.

2011. nov. 20. 19:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy darabig húgomat tartottam annak, de most ahogy egyre idősebb, már nem egészen így gondolom, smink nélkül is szép lenne az arca, de arra nem hajlandó. Egyébként egy modellügynökségnél azt mondták neki, hogy teljesen szabályos és szimmetrikus az arca, ami nagy ritkaság:) Csak az a vicc hogy most ő 14(!) évesen minimum 2 évvel idősebbnek tűnik, én meg 19 éves létemre 2-3 évvel fiatalabbnak, szóval a korkülönbség ellenére majdnem úgy nézünk ki mintha egyidős barátnők lennénk (mert egymásra nem igazán hasonlítunk:D) Egyébként anyukám volt a legszebb, ovális arc, hosszú szőke haj, telt ajkak, tökéletes orr, pici áll, smaragdzöld szem. Neki van a legszebb szeme az egész családban. Sokak szerint hasonlítok rá, a barátom szerint is, és ennek örülök, mert szeretnék olyan lenni mint ő:) 40 évesen is letagadhat jó pár évet.:)
2012. máj. 15. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!