A családotokban ki a legszebb, és hogy néz ki?
szerintem az unokatestvérem. ovális arca van, dús szájjal, pisze orral, zöldesbarnás szemmel. derékig érő, gyűrűgöndör szőke haja van. amúgy 175 cm és kb. 60 kg, 27 éves. szerintem nagyon szép :) azt mondják, hasonlítok rá, de nekem barna hajam, és kék szemem van, meg szerintem nem is vagyok olyan szép, mint ő :D
19L
Nagymamám gyönyörű nő volt, sőt még most 84 évesen is szép. Nagyon szegény volt a családja, de minden tiltás ellenére férjhez ment egy gazdag fiúhoz. Ő volt a tatám. A tatám szülei utálták, mivel neki gazdag lányt szántak.
Még mindig nőies alakja van és letagadhatna minimum 20 évet. Ráncosodni is nagyon későn kezdett. Szép kerek babaarca volt, telt ajkakkal, kislányos tekintettel, hullámos barna hajjal. 2 gyerek után se hízott egy dekát se. 40 évesen kb. 25-nek nézett ki. Örömmel vettem észre, hogy rá hasonlítok, sokan mondták is. Szinte mindenki 16-nak néz és ehetek akármennyit nem hízok el. :)
26N
Valakinek nagyon savanyú a szőlő...
Jaj annak aki a szépnek ítélt nagyijára hasonlít, mert le lesz pontozva. :D
Köszi a válaszokat!
Egyébként én senkit sem pontoztam le, mindenkinek zöld kezet adtam, de látom, valaki(k) eléggé lehúzták a válaszokat.
Nálunk is a változatosság kedvéért a nagymama:) Fiatalkorában eszméletlen szép babaarca volt, csinos homokóra alkata (ezt örököltem tőle), kék szeme, a sötét hajában pedig egy különleges, fehér tincs (amit utált, pedig szerintem szép). Öregkorára pedig egy édes, tipikus cuki nagymama lett:)
A másik a kishúgom, 10 éves, de látni, mennyire gyönyörű csaj lesz belőle. Hosszú, göndör vörös haj, hatalmas kék szemek, szeplős, apró orrocska, olyan, mint valami angyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!