Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ilyen fiús lány tetszik a...

Ilyen fiús lány tetszik a fiúknak? Ha igen akkor mit szerettek bennünk?

Figyelt kérdés
Fiús lány vagyok és nem tudom hogy tetszik-e a fiúknak ez a fiús stílus mert az összes csaj szinte cica baba a haverjaim is... Tetszik vagy sem?
2009. máj. 10. 19:28
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Akár tetszhet is. Kép?
2009. máj. 10. 19:43
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

Hát attól függ, hogy mit takar az, hogy fiús... Az sok minden lehet... :) A cicababák nekem speciel nem jönnek be... :)

22/F

2009. máj. 10. 19:54
 3/8 A kérdező kommentje:
ilyen deszkás vagyok meg űlltalában nem hordok csak gatyát de van hajam xD meg hosszú de ilyen fiúsan viselkedem meg öltözök meg ilyesmi....
2009. máj. 10. 20:01
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló vagyok.

Csak nálam kicsit más, mert időnként egész nőiesen, csinosan nézek ki máskor meg meg nem mondják rólam, hogy lány vagyok... hangulatomtól függ.

De cicababásan én sem öltöztem soha.

Engem is foglalkoztat ez a kérdés... a tapasztalatom (azon túl, hogy egy normális pasi nem ítél ilyenek alapján és nem utasít el rögtön): a többségnek nem jön be, mert igenis a nőies nőket szeretik. Nálam az szokott beválni, hogy ha kicsit is megismernek már nagyon megszeretnek és akkor onnantól bejövök nekik mindenképp.

Vagy van akinek elsőre is mert újdonság neki :) illetve van olyan is aki erre bukik.

Én eljutottam oda, hogy nem érdekel az se ha senkinek nem kellek, úgy öltözöm és viselkedem ahogy nekem tetszik. A lényeg, hogy én jól érezzem magam. Szerintem te is ezt tartsd szem előtt.

2009. máj. 10. 20:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha bő gatyákban és pólókban jár akkor nem sok esély van rá hogy megtetsszen. Valahogy semmi vonzót nem látok az ilyenekben. De a csupa rózsaszín cicababák még ennyire sem tetszenek.
2009. máj. 11. 00:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kellemes tud lenni, ha egy ilyen lányt valami különleges alkalomkor meglát az ember nyári ruhában, sminkkel, néhány ékszerrel és belőtt hajjal. Ha elintézed, hogy egy srác így lásson, akkor már akkor is érdekelni fogod, ha pizsmában találkoztok. Röviden elég egyszer-kétszer csinosnak lenni, hogy jó nőnek tartsanak.
2009. máj. 11. 21:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Engem is foglalkoztat a kérdés. Az ilyen lányok bejönnek a fiúknak? [link] Mert énis hasonlóan öltözködöm, és a hajam is ilyen.
2010. máj. 9. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
bár még nem szeretnék pasit, de elképzelhető hogy a jövőben is ilyen leszek, és akkor már érdekelnek a pasik. na szóval, válasz? :D
2010. máj. 9. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!