Ilyen fiús lány tetszik a fiúknak? Ha igen akkor mit szerettek bennünk?
Hát attól függ, hogy mit takar az, hogy fiús... Az sok minden lehet... :) A cicababák nekem speciel nem jönnek be... :)
22/F
Én is hasonló vagyok.
Csak nálam kicsit más, mert időnként egész nőiesen, csinosan nézek ki máskor meg meg nem mondják rólam, hogy lány vagyok... hangulatomtól függ.
De cicababásan én sem öltöztem soha.
Engem is foglalkoztat ez a kérdés... a tapasztalatom (azon túl, hogy egy normális pasi nem ítél ilyenek alapján és nem utasít el rögtön): a többségnek nem jön be, mert igenis a nőies nőket szeretik. Nálam az szokott beválni, hogy ha kicsit is megismernek már nagyon megszeretnek és akkor onnantól bejövök nekik mindenképp.
Vagy van akinek elsőre is mert újdonság neki :) illetve van olyan is aki erre bukik.
Én eljutottam oda, hogy nem érdekel az se ha senkinek nem kellek, úgy öltözöm és viselkedem ahogy nekem tetszik. A lényeg, hogy én jól érezzem magam. Szerintem te is ezt tartsd szem előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!