Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg dagadt vagyok?

Tényleg dagadt vagyok?

Figyelt kérdés
lány vagyok 169 cm és 59 kilo. a szüleim folyton azzal szekálnak hogy dagadt vagyok... a legjobb barátnőm is aztmondta hogy le kéne fogynom,pedig ő se az a deszka,sőt kicsi a melle,nagy a hasa. mindegy ez lényegtelen. akiktöl többieket megkérdeztem hogy tényleg dagadt vagyok-e azt mondták hogy nem,mert arányos vagyok mindenhol... a vádlim kicsit nagyobb,a combon tényleg vastag,a hasam nem veszésesen nagy(mivel kiláccik néha a bordám_ ha nem eszek sokat :DD) és a mellem se nagy se kicsi pont jó,kerek. a fiúk is aztmondják hogy nem vagyok dagadt. akkor most mi az igazság???!! kérlek segítsetek... elsősorba fiuk válaszát várom ....:P
2009. máj. 10. 16:41
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én 171 cm magas vagyok és 57 kilo. Én bemeséltem magamnak,hogy kövér vagyok holott eggyesek nem is vagyok az!Lefényképeztettem magam és más szemmel láttam magam mint amikor csak forgulódom!Ne higyj nekik! Legyen egy kis egód!
2009. máj. 11. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!