Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg dagadt vagyok?

Tényleg dagadt vagyok?

Figyelt kérdés
lány vagyok 169 cm és 59 kilo. a szüleim folyton azzal szekálnak hogy dagadt vagyok... a legjobb barátnőm is aztmondta hogy le kéne fogynom,pedig ő se az a deszka,sőt kicsi a melle,nagy a hasa. mindegy ez lényegtelen. akiktöl többieket megkérdeztem hogy tényleg dagadt vagyok-e azt mondták hogy nem,mert arányos vagyok mindenhol... a vádlim kicsit nagyobb,a combon tényleg vastag,a hasam nem veszésesen nagy(mivel kiláccik néha a bordám_ ha nem eszek sokat :DD) és a mellem se nagy se kicsi pont jó,kerek. a fiúk is aztmondják hogy nem vagyok dagadt. akkor most mi az igazság???!! kérlek segítsetek... elsősorba fiuk válaszát várom ....:P
2009. máj. 10. 16:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem... bár így kép nélkül nehezebb :D
2009. máj. 10. 16:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Rendes szüleid lehetnek ha bemesélik neked hogy dagadt vagy mikor a súlyod pont megfelelő. Bár nem látlak, de szerintem dagadt semmiképp nem lehetsz.
2009. máj. 10. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem!!!

Kiszámoltam neked, 20,65-ös a testtömegindexed. Ez teljesen normális! (18-25ig normális)

Egyébként szép kis szüleid vannak, már bocs, de ilyet mondani a saját lányuknak... Még ha lenne valami alapja, de így...

2009. máj. 10. 16:56
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy dagadt, egyáltalán nem. Miért, a szüleid talán Rubint Réka meg Norbi? Egyébként nekem is vastagabb a combom, de ez családi örökség. Feszesíteni tudod, ha akarod. Ja, és a hasadról ne úgy fogyj, hogy nem eszel, az nagyon rossz. Sportolj rendszeresen, az mindig jó.
2009. máj. 10. 17:27
 5/11 anonim válasza:
100%
Egyáltalán nem agy dagadt!Én 173 cm és 63 kg vagyok ,és mindenki piszkál,hogy milyen sovány vagyok.ne hallgass senkire mert ideális a súlyod!A szüleid is miért mondanak ilyet,talán szeretnék,hogy anorexiás legyél?
2009. máj. 10. 17:30
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy dagadt...

Amúgy velem is előfordult, hogy egy "nemnormális" orvos azt mondta rám, hogy túlsúlyos vagyok. 172 centivel és 58 kilóval.

2009. máj. 10. 17:36
 7/11 A kérdező kommentje:

huu nagyon köszönöm a válaszokat...aranyosak vagytok,megnyugodtam :))

hát nemtudom a szüleim miért szekálnak de mind1... :/

mégeygszer köszi. azért még várok válaszokat esetleg :O de tényleg csak öszintén :)

2009. máj. 10. 18:17
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a szüleid miért mondanak ilyeneket? Nekik milyen paramétereik vannak (életkor, cm, súly)? (17.27-es voltam)
2009. máj. 10. 18:39
 9/11 A kérdező kommentje:

hát anyum elég vékony és ezért mondja apám hogy fogyjak le... de amugy magasabb vagyok nála majdnem 1 fejjel és 8 kilo van köztünk :S

apámmal meg majdnem egy magasak vagyunk.... vagyis azért még fél fejjel nagyobb nálam :DDD és ő se nagydarab :D

2009. máj. 10. 18:43
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak a súlyotokat nézi, hogy te több vagy... de persze hogy több vagy ha magasabb is vagy, ez a normális. Ne is törődj velük.

Nekem is volt olyan ismerősöm aki azt mondta mindig hogy egy nőnek 55 kilónak kell lennie maximum, különben dagi. A magasságot sosem nézte, berögzült neki ez az 55 kiló és kész... hiába mondtam hogy egy 180 cm magas lány 60 kilósan sem dagi, neki akkor is az pfff :D

2009. máj. 11. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!