Tényleg dagadt vagyok?
Egyáltalán nem!!!
Kiszámoltam neked, 20,65-ös a testtömegindexed. Ez teljesen normális! (18-25ig normális)
Egyébként szép kis szüleid vannak, már bocs, de ilyet mondani a saját lányuknak... Még ha lenne valami alapja, de így...
Nem vagy dagadt...
Amúgy velem is előfordult, hogy egy "nemnormális" orvos azt mondta rám, hogy túlsúlyos vagyok. 172 centivel és 58 kilóval.
huu nagyon köszönöm a válaszokat...aranyosak vagytok,megnyugodtam :))
hát nemtudom a szüleim miért szekálnak de mind1... :/
mégeygszer köszi. azért még várok válaszokat esetleg :O de tényleg csak öszintén :)
hát anyum elég vékony és ezért mondja apám hogy fogyjak le... de amugy magasabb vagyok nála majdnem 1 fejjel és 8 kilo van köztünk :S
apámmal meg majdnem egy magasak vagyunk.... vagyis azért még fél fejjel nagyobb nálam :DDD és ő se nagydarab :D
Szerintem csak a súlyotokat nézi, hogy te több vagy... de persze hogy több vagy ha magasabb is vagy, ez a normális. Ne is törődj velük.
Nekem is volt olyan ismerősöm aki azt mondta mindig hogy egy nőnek 55 kilónak kell lennie maximum, különben dagi. A magasságot sosem nézte, berögzült neki ez az 55 kiló és kész... hiába mondtam hogy egy 180 cm magas lány 60 kilósan sem dagi, neki akkor is az pfff :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!