Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen hosszúságig találjátok...

Milyen hosszúságig találjátok még szépnek a hajat?

Figyelt kérdés
kort és nemet is :)
2011. nov. 16. 19:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerinten is a derékig érő nagyon szép, ha ápolt, és persze nem mű. Nekem is ilyen hosszú van, alig vártam, hogy megnőjön.
2011. nov. 16. 22:57
 12/16 anonim ***** válasza:
Verdesse a fůtyülőt =";)
2011. nov. 17. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Hátkörépig érő. Ha annál hosszabb, pl. derékig érő, az különleges, de nem tetszik, szerintem nem lehet annyira variálni, mint egy hátközépig érő hajat, és szerintem elég macerás. Az meg a másik, hogy akiket láttam ennyire hosszú hajjal, azoknak legalább 10 centi fel volt törve, nem volt fazonja, csak lógott. Kifejezetten rusnya, akkor már inkább bubi (persze tudom, hogy vannak gyönyörű hosszú hajak, csak én még személyesen nem láttam ilyet).
2011. nov. 17. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a fenék fölé érő még lehet szép, ha nagyon ápolt, rendszeresen vissza van vágva és van ideje sokat foglalkozni vele a viselőjének. Nekem derékig ér és nagyon szeretem ,hogy ilyen hosszú. :)
2011. nov. 17. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem függ a hossztól, hogy szép-e. De értem mire gondolsz. Nekem a combközépig érő tetszik legjobban, annál hosszabbra biztos nem növeszteném. Láttam rengeteg fenék alá érő gyönyörű, vastag, fényes hajzuhatagot, meg még több hátközépig érő agyonritkított, széttöredezett ronda kócot. Na ezért nem lehet a hossz alapján megítélni, mi a szép. Ezért akadok ki mindig, mikor azt mondják az extra hosszú hajra, hogy undorító.

22L

2011. nov. 17. 18:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Csípő, pont ekkorára szeretném megnöveszteni, még "csak" 1,5-2 év kell, és meglesz :D

14/L

2011. nov. 23. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!