Most különösen nem kezdem el részletezni, a lényeg, hogy Nekem tetszik az összkép.
Ha megnyerö a személyiséged, akkor nem lesz gondod.
Regebben is ugyanezt a fotot raktad fel, illetve volt meg mas is. Pakold fel most is a tobbit is, akkor tobbet latnak majd beloled.
De kaptal akkor is boven eleg valaszt, nem igazan ertem, hogy miert ismet megkerdezni, vagy ha megis szukseged van a megerositesre ismet, akkor rakj fel frissebbeket.
Egyebkent nincs gond az alakoddal a kep alapjan, de az is igaz, hogy egyedul a labszaradat latni, azt is csak homalyosan, ez a felso mindent eltakar, amibol egy alakot meg lehet itelni.
Hát én nem értem ez mióta vastag comb :S tény hogy nem igazán látni de szerintem a vastag az egyáltalán nem ilyen.
Csak annyit látni hogy nagy a csecsed :D
tegyél fel egy képet előlről nem lógós felsőben ésn sokkal többet lehet majd mondani az alakodról.
na csókszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!