Milyen ez az alak?

Figyelt kérdés
[link]
2011. nov. 16. 17:36
1 2
 1/14 ívy1 ***** válasza:
84%
Amennyire ebben a ruhában meg lehet állapítani jó.
2011. nov. 16. 17:40
 2/14 A kérdező kommentje:
meztelen képem nincs :D
2011. nov. 16. 17:40
 3/14 anonim ***** válasza:
86%

A kép csapnivaló és ez alapján senki nem fogja megmondani neked, hogy milyen az alakod. Az látszik, hogy nagy melleid vannak és mintha a combod is vastag lenne, de kb ennyi.

Rakj fel egy olyat, amin látszik is az alakod.

2011. nov. 16. 17:55
 4/14 A kérdező kommentje:
miért lenne vastag a combom? igen, hála a papnak, nagyok a melleim :)
2011. nov. 16. 17:56
 5/14 anonim ***** válasza:
97%

Azért vastagok a combjaid, mert vastagok a combjaid. Hülye kérdés. De mondom: épphogy csak a vége látszik ki és ha ilyen iramban vastagodik mint ahogy sejteni lehet, akkor vastagok. Lehet, hogy baromira nem!

Ha az alakodról kérdezel, akkor tegyél fel egy olyan képet amin látszik az alakod. Mert ezen nem.

2011. nov. 16. 17:58
 6/14 A kérdező kommentje:
sajnalom, nem készitettem aktfotókat csak miattad.. akkor úgy összességében?
2011. nov. 16. 18:04
 7/14 anonim ***** válasza:
78%

1. Nem miattam kell másik kép. Lesz@rom hogy nézel ki.

2. Senki nem kért tőled aktfotót de már az első válaszolót is ezzel boldogítottad. Én személy szerint ha fizetnének se akarlak látni meztelenül, mert már ez alapján sem jössz be, sőt.

3. Ha más ember véleményét kérdezed meg, akkor adj neki esélyt, hogy véleményt mondhasson, pl. azzal, hogy adsz neki elég információt.

4. Felesleges pimasz és pökhendi módon viszonyulni hozzám vagy bárkihez, nem fikáztalak, csak segíteni próbáltam.

5. Lesz@rlak a továbbiakban.

Majd a többiek mondanak véleményt, de ezzel a képpel kb. olyan hatásfokot érsz el, mintha a vakok intézetében kérdeznéd ugyan ezt.

Na szia.

2011. nov. 16. 18:07
 8/14 A kérdező kommentje:
öö.. vezesd le másokon a feszültségedet.. kösziii :D
2011. nov. 16. 18:09
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem is vastag a combod, illetve aránytalanul rövid a lábad
2011. nov. 16. 18:52
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Az összes eddigi válaszolóval egyetértek, bár azt cizelláltabban is ki lehetett volna fejteni, hogy a kép amit felraktál nem alkalmas az alakod megítélésére. Egyrészt oldalról vagy fényképezve, másrészt a felsőd lóg rajtad, de még a fenekedet is eltakarja az óriási táska. Ami látszik belőled az alapján nagy mellű, vastag combú igazi "brünhilda" típus vagy.
2011. nov. 16. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!