Fekete hajú csajok tényleg szőrösebbek?
Figyelt kérdés
fekete szem és haj2009. máj. 9. 21:59
2/12 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de egy fekete(sötét) hajú lánynak a szőre is sötét, szóval kiszúrja a szemet.
3/12 anonim válasza:
aki alapból fekete vagy sötétbarna ;)és mondjuk nem festi annak a szemőldőke is általában dúsabb (ha nem szedi :D )
SZÓVAL RELATÍV
akadnak kivételek de vörös szőrt biztos nem találsz majd egy fekete csajon :D
5/12 anonim válasza:
Nekem pl szőkésbarna a hajam eredetileg (am festett fekete) ,és mindehol szőke szőrjaim vannak cs a hónaljam alatt meg a nemi szervemnél.. Ott barna.Bár hónaljam világosabb. Mondjuk borotválom mindehol...
7/12 anonim válasza:
nem szőrösebbek,csak pl a szőke szőr nem feltűnő a bőrön,míg a fekete sokkal jobban látszik,így tűnik szőrösebbnek az illető.
8/12 anonim válasza:
Sztem nem sokkal szőrösebbek egy átlagos lánynál, csak jobban látszik, mert sötét a szőr.
9/12 anonim válasza:
a szemnek semmi koze hozza... vilagos bor es sotet haj/szor nagyon szembetuno
10/12 anonim válasza:
nem, csak a sötét színű szőr jobban látszik, ezért nézhetik többnek is..
sajnos nekem is ez van, de mindenhol borotválom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!