Miért néz ki minden második csaj ugyanúgy?
Barna vagy fekete haj, leopárdmintás sál, bőrkabát/szövetkabát, csőnadrág, térdcsizma, vagy UGG. Hozzá műköröm, 2 kiló smink, lealapozott száj. (ha valamit kihagytam szóljatok!)
Egy kezemen nem tudom megszámolni, hány ilyet látok reggelente.
Kedves Kérdező! Én ugyan fiú vagyok, de a lányok helyében rögtön ezzel érvelnék: Miért néz ki minden második pasi ugyanúgy? Látod, látod... ha belegondolsz, fiúknál ugyanez van. Csak ott az ülepes nadrág, felnyírt haj, feszülős pólók (ne adjisten rózsaszínű) nyakba a rózsafüzér, hatalmas, magasszárú és nagy nyelvű cipők... vagy emok.
De! Minek kell általánosítani? Valóban sok van az általad leírt csajból, valóban sok van az általam leírt pasiból, de ettől nem lesz minden második ember ilyen. Amúgy pedig azért néznek ki így, mert ez valószínűleg bejön az ellenkező nemnek (jó esetben:D) és divatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!