Baj, ha kicsit telt vagyok, de nem zavar?
Nem más kedvéért kéne fogynod,hanem mert az egészségesebb lenne...
Természetesen nem baj ha szereted magad ahogy vagy,de hidd el még jobban szeretnéd magad kicsit karcsúbban.
Kezdj el táncolni,az biztos nem fog gondot okozni,hisz szépnek látod magad,tehát teljes erőbedobással tudod a gyaskorlatokat,lépéseket csinálni,amitől pár hónap múlva elkezded látni a változást:D
és még egy plusz kiegészítés ahhoz,hogy tudj fogyni:igyál sok folyadékot(naponta legalább 2 litert)
ja,most látom hogy sportolsz...és remélem h heti 2x legalább...de amúgy ha csak izom van rajtad akkor nem kell lefogynod:D
(2. voltam)
én is 163/67(!!!!) vagyok, csak mindenki 58kg-körül néz :DDDDD alacsony vagyok rettentően, és ahhoz képest kövér ha a súlyomat nézzük. viszont iszonyú rövid lábaim vannak(tacskó haha :D) és hosszú felsőtestem. :D
csak a csípőm környékén van rajtam felesleg, felül egy deka nincs, nem is látszik. Szóval úgy nézek ki, mint egy kib*szott pingvin :D én gyűlölöm, de vigaszta, hogy nem nézek ki 67kg.nak :DDDD
amúgy ilyen alkattal(magasság/súly) nem kéne fogyni szerintem, mert gyanitom, hogy körte alakod van(ahogy nekem is), és a csipőd széles, ahonnan meg soha a büdös életben nem fogsz tudni lefogyni...
indok: voltam már 53(!) kg is... és a csipőm ugyanekkora volt :DDDD a többi meg ropi...(csak egy betegség miatt fogytam le hirtelen majd' 10kg-t, de már bánom, hogy visszaszedtem :D minden esetre elég volt 1x betegnek lenni).
amúgy az öltözködéseddel meg optikailag megtévesztheted az embereket elég jól :))))
olvass utána^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!