A lányok tényleg csak 14 éves korukig nőnek?
13 éves vagyok és nyáriszünet alatt az összes osztálytársam szinte túlnőtt...
én 160 centi vagyok,ők meg ilyen 165 körül :S
és engem zavar,hogy ilyen kicsi vagyok
ugye fogok még nőni?
és itt nem arról van szó,hogy húúú,most a pasik szeretik a kicsi lányokat meg stbstbstb,nekem nem az a bajom,hogy esetleg nem fogok tetszeni a fiúknak,mert ígyse tetszek a fejem miatt,de mindegy,szóval én csak magam miatt akarok nőni,mert egyszerűen szánalmasnak érzem magam,hogy szinte már akárkivel beszélgetek,így lenéz rám....persze nem azért,mert olyan hülye lennék,hanem mert alacsony vagyok és ez ellen szeretnék valamit tenni,de mit?
amúgy anya olyan 156 cm körül van ...legalábbis szerintem,apa meg 170 cm
ezekszerint én növök így a 2 közé,szóval hogy nem leszek annyira magam,mint apám,de már magasabb anyámnál,vagy még van rá esély,hogy nyúlok,és én is 170 cm leszek?
13l
rájöttem hogy vagyok legalább 163-165 cm :D
legalábbis a tükörben odaálltam apám mellé és olyan 5-6 centivel látszott magasabbnak,úgyhogy ha rossz is a szemmértékem,akkoris muszáj lennem legalább 163 cm-nek
így is csak pár centit nőhetek? :S
mondjuk ez most így hülye kérdés,mert gondolom ha lennék vagy 180 centi,már akkoris csak pár centit nőnék....de így még van esélyem hogy leszek 170 vagy legalább olyan 168 körüli kb? :O
Nálunk pont így van. :) Anyu 157 cm, apu 170 cm, annyi különbséggel, hogy 165 cm, és 14 (nemsokára 15) éves. 12 és 13 éves korom között 155-ről 163 cm-re nőttem, 13 és 14 éves korom között pedig 163ról 165re, azóta nem nőttem, nem is szeretnék nagyobb lenni.
A lányok általában úgy nőnek, hogy magasabbak lesznek az anyjuknál, de alacsonyabbak az apjuknál. Szóval valószínű, hogy nem leszel meg 170 cm, de attól még lehetsz százhatvanpár, annyi bőven elég szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!