Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 14 éves vagyok és 42 a lábmére...

14 éves vagyok és 42 a lábméretem. Az nagy? Sokat fog nőni.

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 19:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

elég nagy, nekem negyvenes, de ez is nagy egy nőnél, de már nem fog nőni, mert 23 vagyok, igaz magasságra még nőttem tavaly. Ha magas vagy és erős csontozatú akkor előfordul hogy nagy lesz a láb. ismerek oylan nőt akinek ennél is nagyobb. legalább arányos, örülj neki, biztos lábakon állsz, nem visz el a szél :)

lehet lúdtalpas vagy és ezért a lábfejed alsó boltíve kinyúlik, nincs elég tartása és a földhöz simulva ezért lett olyan terebélyes? nekem lúdtalpam van, sajnos az befolyásolja a testtartást is. Ha nem lenne, kisebb lenne a lábfejem, és kisebb cipő is elég volna. Amúgy az hogy 42 még nem jelent semmit, csak a cipőd akkora, al ábad kisebb :) a papucsba meg elég kisebb cipő is, mert úgyis szabadon van az eleje, nyugodtan letagadhatsz egy két számot. Amúgy mindenhol más a számozás, más nálunk, más a kínaiaknál. szerintem senki nem nézi mekkora al ábad, maximum olyan cipőt válassz ami optikailag kicsinyíti a lábad, vagy eltereli róla a hangsúlyt.

Nekem van egy cipőm ami negyvenes méretben úgy néz ki már mnit egy csónak. de ha a cipőnek van magassága is, esetleg szára, vagy a trapéznacim vége ráér, akkor nem feltünő :)

milyen magas vagy?

hát nekem már rég nem nőtt a lábam, talán neked sem fog

2009. máj. 8. 21:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A nejemnek 36-os lába van 34 évesen, nekem 43-as 41 évesen, a nagyfiamnak 47-es 17 évesen!

Folyamatosan nőnek a méretek, 20 éve még csináltatni kellett 46-47-es cipőt, most meg alap a cipőboltokban. Régen ciki volt a nőkek a 42-es láb, ma viszont már természetes.

@21:06-nak:

Nem lehet, hogy meggyógyult a lúdtalpad?

A lúdtalpasoknak a kiegyenesedett lábboltozat miatt lehet egy-két számmal nagyobb a mérete a ténylegesnél.

2009. máj. 8. 21:30
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Bocs az ismétlésért, nem olvastam a 21:13-ast. A lúdtalppal egyet értek.
2009. máj. 8. 21:32
 14/24 A kérdező kommentje:
170 cm magas vagyok. köszi a válaszokat
2009. máj. 8. 22:34
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is kb. 14 éves koromban volt 40-41es lábam.

Azóta már nem nőtt, pedig eltelt jó pár év.

Állítólag a lányoknak előbb megnő de aztán már nem változik.

Nem kicsi az igaz, de ettől még találhatsz magadra szép cipőket akár sportosat akár nőieset, amilyet akarsz.

Csak ha emellé még vastag is a lábad akkor meg fogsz vele szenvedni, én is bp-re járok fel cipőért de ott is csoda, ha kapok. Bár nekem semmi se tetszik ezt hozzá kell tenni.

De sportcipőket mindig találsz az biztos.

2009. máj. 9. 00:03
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
én 165 vagyok és 40-41 es a lábam,eléggé zavar,de sajnos nem tudok mit tenni.terhesség alatt ugy tudom,fél centit még nő a láb.
2009. máj. 9. 08:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagynak mondható a mai rengeteg 37-38as lábú mellett. De az a fontos, hogy arányos legyen. Ha hozzád képest nem nagy, akkor tök mindegy, milyen szám van a cipőiden.. 12-13 évesen nekem 40-es lábam volt, 14 éves koromra "összement" 39-esre, mostmár az összes cipőm 9-es. Amúgy már nem fog nőni sokat, sőt lehet, hogy egyáltalán nem.
2009. máj. 9. 19:54
 18/24 anonim ***** válasza:
Sziasztok, érdekelne, hogy miért problémáznak ezen a nők?? Nem kapnak cipőt, vagy miért?
2009. jún. 19. 01:41
 19/24 A kérdező kommentje:
hát igen én például nagyon nehezen találok magamnak cipőt
2009. jún. 19. 10:42
 20/24 anonim ***** válasza:
Talán Horvátország déli, tengerparti részén kéne cipőt vásárolnod (Dalmácia), ott minden második helybéli csaj 180 centi, akkora talpakkal, mint egy teniszütő.
2009. jún. 21. 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!