Te honnan jöttél rá, hogy az pasi? :D Nekem SOHA nem jutott volna eszembe, hogy egy hímnemű egyed a hegyes rózsaszín műkörmös libákat védi.
Kérdező: na és ezt most el is kell hinnünk?:) A szüleid szégyellhetnék magukat, hogy eddig is ilyesmiket engedtek meg neked.
utolsó, ebből
"nézzetek meg egyszer, csak egyszer az életben egy útszélit. Voltatok valaha is 1 méternél közelebb ilyen nőhöz? Ja, hogy nem?"
ezzel azt írja, hogy ő már volt vagy ha nem akkor lehetett volna. a ja, hogy nem?-mel az összes nőre céloz, nem hozna fel olyasmit példának amibe ő is beletartozik
nekem csak a formája nem tetszik.egyébként nem ribis.
30/F
De annyi szép, ápolt köröm létezik, miért pont hegyes...? Az, hogy rózsaszín, az nem gáz, az nőies szín, de miért hegyes?
Az írtad, kedves kérdező, hogy ezzel te főzöl, mosol, takarítasz, stb. Légy szíves videózd már le! Mert azt nem tudom elhinni, hogy ezzel egyáltalán gépelni lehet! Ha megvakarod a fejed, akkor jön a bőr is, vagy mi? Egyéb komfortmozgásról nem is beszélve.
Én tényleg nem értem. Lehet, hogy tehetség kell ennek a hordásához.
Továbbra is azt mondom, hogy nem szép (amúgy a ribancos az csúnya kifejezés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!