41/60 anonim válasza:
Nekem nem az esetem, de nincs a testeddel semmi baj. Legalább nem vagy puhány.
43/60 A kérdező kommentje:
kort is kommenthez légyszi :D
2012. júl. 28. 21:50
46/60 anonim válasza:
nekem bejön:D mondjuk nekem nem kell kockahas meg stb.,azért legyen hasizma és ne 120kg legyen.
az én közelembe hova bújtatok??
16/L
47/60 anonim válasza:
Hiába a test, ha emberileg nulla vagy... Most itt kaptál megerősítést, vigyoroghatsz magadban, de ezzel max azt éred el, hogy megnéznek, aztán ha kinyitod a szád, és kiderül hogy az intelligenciaszinted erősen közelít a nullához, vagy agresszív állat vagy, nem fognak szeretni akkor sem, ha a hasad egy sakktábla lesz... Egy ideig jártam gyúrni, mert azt hittem, ez az ami kell a nőnek. Nem sok jelentkező volt, mert üvöltött rólam, hogy nem vagyok megbékélve magammal. Abbahagytam az edzést, lett kicsi hasam is, de nem vagyok kövér. Belenéztem a tükörbe, megláttam magam, elfogadtam, megszerettem, hogy ilyen vagyok, és a sikereim nagyobbak, mint anno voltak.
49/60 anonim válasza:
Kár hogy nem látni többet, de ez alapján jónak tűnik;)
50/60 anonim válasza:
Nekem tetszik a tested, nem rugdosnálak ki az ágyamból, ha nem lenne barátom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!