Nekem tetszik:D A 3. kepbol lehet kivenni a legtobbet .
Amugy sportolsz kicsit?
15:34-s miért sok?
és igen már évek óta küzdősportot űzök :)
köszi a válaszokat és továbbra is várom :D
fúdetúl izmos vagy aztaaaaa
csak el ne durranj a sok tesztoszterontól te csődör
tiszta izom vagy, az utolsó képen úgy feszülsz, hogy szerintem még a gatyád is féknyomos lett, ugye nem erőltetted túl magadat?
18f
utolsó: Ezigen:D Te lány vagy azért írogatsz ide? Hátk**** anyád nagyon kemény voltál!! Nagyon irigynek tűnsz :(
Elhiszem, hogy van véleményed, de ha nem olyan tartsd magadba, főleg, hogy LÁNYOKHOZ szólt a kérdés.
nacsó.
nem vagyok lány, csak transzfesztita, az is számít, vagy nem?
egyáltalán nem vagyok írígy, kondizok, sokkal jobb alakom van, csak úgy megjegyzem
ez basta le a biztosítékot az agyamba, hogy ez túl izmos... bár 14 éves csitriknek, akik 5 centi kukin edzőnek biztossan
Kedves 18/F
Nem mindenkinek ugyanaz az ideálja az izmokat illetően sem. Van, aki a mackós termetet szereti, van, aki a vékonyat, van aki 2 méter széles izmos állatokat, van, aki a kevés izmot, és van, aki egyáltalán nem szereti az izmokat...
Na most ebből vannak páran, akiknek ez igenis túl sok. Ha neked ez a tény fájdalmat okoz, akkor nyugodtan megpróbálhatod elhitetni magaddal, hogy a csajok csak az ennél 6x nagyobb izomzatra buknak, de ettől még nem lesz így.
A saját péniszméretedet pedig nem muszáj kivetíteni másokra.
Egyébként a transzvesztitát v-vel írjuk, az irigy pedig nem hosszú í sehol sem. De ezt a helyesírás ellenőrző is aláhúzza, csak ki kellene nyitni a szemedet.
az jó, én kecskéket baszok éjjel nappal :D
Amúgy szerintem sem számít még izmosnak, de csak 16 éves meg van az alapja. Súlyokkal nem is edz.
ezért mondják a kondisokra, hogy izomagyú, buta paraszt társaság :/
szerencsére én a kivételbe tartozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!