Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányok! Mit gondoltok erről a...

Lányok! Mit gondoltok erről a felsőtestről?

Figyelt kérdés
[link]

2011. nov. 8. 13:39
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
54%

Nekem tetszik:D A 3. kepbol lehet kivenni a legtobbet .

Amugy sportolsz kicsit?

2011. nov. 8. 16:29
 12/60 A kérdező kommentje:

15:34-s miért sok?

és igen már évek óta küzdősportot űzök :)

köszi a válaszokat és továbbra is várom :D

2011. nov. 8. 18:08
 13/60 anonim ***** válasza:
Mert nekem nem tetszik, amikor látszik az izom, de ettől függetlenül jól nézel ki.
2011. nov. 8. 18:39
 14/60 anonim ***** válasza:
Nekem a mackósabb pasik jönnek be, de amúgy nem rossz. bár nekem már ez is túl izmos :D
2011. nov. 8. 19:00
 15/60 anonim ***** válasza:
25%

fúdetúl izmos vagy aztaaaaa

csak el ne durranj a sok tesztoszterontól te csődör

tiszta izom vagy, az utolsó képen úgy feszülsz, hogy szerintem még a gatyád is féknyomos lett, ugye nem erőltetted túl magadat?

18f

2011. nov. 8. 19:26
 16/60 anonim ***** válasza:
21%

utolsó: Ezigen:D Te lány vagy azért írogatsz ide? Hátk**** anyád nagyon kemény voltál!! Nagyon irigynek tűnsz :(

Elhiszem, hogy van véleményed, de ha nem olyan tartsd magadba, főleg, hogy LÁNYOKHOZ szólt a kérdés.

nacsó.

2011. nov. 8. 19:31
 17/60 anonim ***** válasza:
15%

nem vagyok lány, csak transzfesztita, az is számít, vagy nem?

egyáltalán nem vagyok írígy, kondizok, sokkal jobb alakom van, csak úgy megjegyzem

ez basta le a biztosítékot az agyamba, hogy ez túl izmos... bár 14 éves csitriknek, akik 5 centi kukin edzőnek biztossan

2011. nov. 8. 19:47
 18/60 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 18/F

Nem mindenkinek ugyanaz az ideálja az izmokat illetően sem. Van, aki a mackós termetet szereti, van, aki a vékonyat, van aki 2 méter széles izmos állatokat, van, aki a kevés izmot, és van, aki egyáltalán nem szereti az izmokat...

Na most ebből vannak páran, akiknek ez igenis túl sok. Ha neked ez a tény fájdalmat okoz, akkor nyugodtan megpróbálhatod elhitetni magaddal, hogy a csajok csak az ennél 6x nagyobb izomzatra buknak, de ettől még nem lesz így.

A saját péniszméretedet pedig nem muszáj kivetíteni másokra.

Egyébként a transzvesztitát v-vel írjuk, az irigy pedig nem hosszú í sehol sem. De ezt a helyesírás ellenőrző is aláhúzza, csak ki kellene nyitni a szemedet.

2011. nov. 8. 20:13
 19/60 anonim ***** válasza:
0%

az jó, én kecskéket baszok éjjel nappal :D

Amúgy szerintem sem számít még izmosnak, de csak 16 éves meg van az alapja. Súlyokkal nem is edz.

2011. nov. 8. 20:37
 20/60 anonim ***** válasza:
17%

ezért mondják a kondisokra, hogy izomagyú, buta paraszt társaság :/

szerencsére én a kivételbe tartozok.

2011. nov. 8. 20:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!