Nektek bejon/tetszik Kelemen Csaba Lil. C (X faktor)?
szerintem egy teljesen átlagos alacsony béna srác
az első előadásán még meg sem szólalt, de már beizzadt a gatyájuk a csajoknak, máris meg voltak érte őrülve, de szerintem nem egy nagy szám ez a srác, nem igazán tud semmit a táncon kívül, énekelni meg végképp nem, de most ez a divat, minden héten sztárokat kell gyártania a médiának, mit sztárokat!? megasztárokat
ez az egész műsör egy undorító szar, én nem nézem, sok tehetségtelen suttyó, aki valamelyest megszedi magát
emlékeztek még Oláh Ibolyára? szerintem totál elfelejtették az emberek, éppen ezért valamelyik nap sztároltatták a tv-ben, hogy jön az új cd-je valami lezbi sztoriba burkolva, lezbi címmel, persze fele riport az új lemezről szólt, meg, hogy ismét bent legyen ez az ember a köztudatban... egyébként amennyire elfelejtették az emberek, pont annyira volt megasztár, tehát szinte egy 0, az átlagembertől több tehetsége szerintem nem volt sokkal több
még kiegészíteném
nézzétek meg a valódi sztárokat, akiknek van tehetsége is, ott van pl Madonna, kötve hiszem, hogy elfelejtenék az emberek csak úgy egyik napról a másikra, ha visszavonulna
Szerintem kis helyes és szerény.
És igenis van tehetsége, bárcsak így tudnának énekelni azok is, akiket nap mint nap a vidéki rádiókban nyomatnak...
mi vagy te, énektanár? egyébként megvennéd a cd-jét? mert tuti ki fog adni egyet, kb 6-8 pár perces számmal, persze dupla áron, mint egy britney-madonna-timberlake cd kerül
a tehetségről pedig nem érdemes vitatkozni, mert az vagy van vagy nincs, őneki nincs szerintem, de ha van is valami, amit te felfedezni vélsz, akkor az a tehetség még mindig kevés
Szeréééény????
Hát szerintem meg süt róla az egoizmus,teljesen oda van magától és ezért baromi unszimpatikus. Kinézetre is teljesen nulla a szememben,a hangja pedig idegesít,már csak azért is,mert úgy érzem,hogy Jackót vagy Ushert akarja majmolni. Egy dolgot ismerek el vele kapcsolatban,ez pedig a tánctudása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!