Nektek tetszik Kelemen Csaba Lil C (X Faktor)?
Figyelt kérdés
2011. nov. 6. 13:55
1/10 A kérdező kommentje:
Jajj bocs rossz helyre tettem a kerdesr
2011. nov. 6. 13:56
2/10 anonim válasza:
Mármint hangra, vagy kinézetre? KInézetre nem nagyon
A hangja viszont baromi jó, főleg a tegnapi adásban, nagyon meglepődtem a hangja miatt. De akkoris: Hajrá Rocktenors!
3/10 anonim válasza:
Egyetértek
A hangja és a mozgása jó,de mint pasi nekem egyáltalán nem!
5/10 anonim válasza:
hangja sem, kinézete sem szal mind1xd:D..
6/10 anonim válasza:
nekem se a hangja se a kinézete nem jön be :D
8/10 anonim válasza:
Nem tetszik és emellett baromi unszimpatikus is,szóval az énekhangját nem igazán tudom megítélni emiatt objektíven.
9/10 anonim válasza:
a kockái nem rosszak,de egyébként nem jön be
10/10 anonim válasza:
Mi az, hogy jó a hangja? Itt egyesek nagyot hallanak? Teljesen elváltoztatja a hangját, kb. egy kisegérhez hasonlít a hangja. Egyáltalán nem tehetséges, csak sok magyar elvan ájulva, hogy hú, külföldi. Azért párbajba Tominak milyen hangja volt már, simán leverte. És erre Ő jut tovább..... Magyarország...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!