Szt. János Kórházban milyen a szülészet? Dr. Kelemen Csaba milyen orvos?
Szia!
9 hónapja szültem a Jánosban, de császárral. A műtő szörnyű állapotban volt, inkább boncteremnek nézett ki...
A szülőszobák viszont fel voltak újítva, és amennyit én láttam belőle, nagyon szépek voltak.
A csecsemős nővérek nagyon aranyosak voltak, és sok mindent elmagyaráztak. A kórtermek átlagosak, de az volt a szörnyű, hogy bárki, bármikor bemehetett az anyukákhoz, akár 5-en is egyszerre. Nem számított, hogy éppen a többi anyuka öltözni szeretett volna, vagy szoptatni, vagy a katéteres zacskót cserélték éppen a nővérek. Volt, hogy a rokonok a büdös ételeiket ették a kismamáknak fenntartott asztalnál stb...Undorító, és felháborító volt. Az is előfordult, hogy este 7-kor, mikor éppen belövellt a tejem, és borogatni akartam a melleimet, bejött kopogás nélkül egy apuka, és bámult rám, mint aki egy peep-showban lenne. Szóval nagyon megalázó volt az egész, alig vártam, hogy hazaengedjenek.
A dokit sajnos nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!