Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek a hurkás térdeimmel?

Mit tegyek a hurkás térdeimmel?

Figyelt kérdés
Egyébként szép alakom van, 158 cm és 52 kiló vagyok. Nincs semmi bajom a kinézetemmel ezen kívül, igaz, van egy kis narancsbőröm is, de még az sem zavar annyira mint ezek a randa térdek... Hurkás. Mást nem tudok mondani rá. És a vádlim is nagyobb, mint az átlagos lányoké, de az sem olyan feltűnő, szerintem. Bár azért nem bánnám ha a vádlim is vékonyabb lenne kicsit. Léci segítsetek, hogy mivel lehetne megszépíteni a térdeimet!!!
2009. máj. 7. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:
61%
megfelelő diétával, és sportal!
2009. máj. 7. 19:40
 2/3 anonim válasza:
100%
Egy fitness edző szerint: plasztikai műtét. Sajna nekem is ilyen gondom van, plasztikára nincs pénzem, úgyhogy maradnak a fogyasztó/feszesítő krémek helyileg alkalmazva, folpackba tekerve, izzasztóövben futás (persze a térden), és a klasszikus lábemelgetés: oldalt fekszel, alsó lábad kinyújtva lábfej felfeszit, felső láb talpon a csípőd vagy a térded előtt és az alsót nagyon piciket emelgeted, hogy érezd, a térdednél mozgat meg. Vádlira semmi ötletem nincs, én ilyen maradok :D Sok sikert!
2009. máj. 7. 19:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenképp kipróbálom a tornát!
2009. máj. 11. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!