Mit gondoltok, milyen az alakom?
Figyelt kérdés
162 cm, 48 kg vagyok. Nemrég 46 voltam, akkor rám szóltak, hogy hízzak. Elkezdtem sportolni, szerintetek ez így már jó?
22 éves vagyok
2011. nov. 7. 13:12
21/32 anonim válasza:
Én csak vicceltem, de a kolléga komolyan gondolja:D
Kérdező, ne aggódj! Nekem jók a méreteid:) 22F
24/32 anonim válasza:
Tényleg van rajta felső:) Ezt benéztem:D
Tényleg ne haragudj, én csak vicceltem és nem is írtam le konkrétan. Jó alakod van és a melled is megfelelő(mielőtt még megkérdeznéd, hogy nem-e kicsi). :) 22F
25/32 anonim válasza:
Hát ebböl a képböl se derült ki, hogy az van-e ott lent... Direkt kitakartad megint... Ezzel semmit se bizonyítottál, csak azt, hogy van rajtad bikini :)
26/32 anonim válasza:
Hú de trükkös!!:) Akinek van szeme az látta hogy van rajtad. Nem tudom a többi milyen fotót nézett, mert nincs semmi különös, vagy elgondolkodtató rajtad..(olyan szempontból amin itt lovagoltak!:)
27/32 anonim válasza:
ma 14:47!
Azért csak óvatosan ezzel a szöveggel:D A leendő barátnőmről beszélsz:))) 22F
28/32 anonim válasza:
ma 14:47
ezt komolyan gondolod? :D
29/32 anonim válasza:
Komolyan gondolom :D De felfogtam, hogy tagadja, nem is baj, az ö dolga.
30/32 anonim válasza:
a lényeget nem láttam: popsi! de így a front kép alapján azt mondanám, hogy formáld a feneked, hogy nagyobb-kerekebb legyen. amúgy pedig jó az alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!