Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a kirívó csajok?

Miért ilyenek a kirívó csajok?

Figyelt kérdés
miért van, hogy azok a csajok, akik úgy öltöznek mint egy k*rva, de legalábbis ahhoz nagyon hasonlóan(erős smink, csomó ékszer, magassarkú, mindene kilóg) felháborodik, ha megbámulják meg beszólogatnak nekik? hiszen ő teszi közszemlére magát...
2009. máj. 7. 18:50
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
nem háborodnak fel rajta,csak játszák az eszüket mintha lenne erkölcsük :D
2009. máj. 7. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
80%
Mert idióták!! Játszák az agyukat, igaza van az elsőnek.
2009. máj. 7. 19:19
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

a magassarkú az nem k*rvás, a miniszoknya se. De ha tényleg kivan minden (mell, ugye szoknyából lábak, has), az gázul néz ki.

Mondjuk nekem egy csomó topom van amiből ki van a derekem, és zavar is.

És engem tényleg zavar ha megbámulnak, mert én magamnak öltözök, és elfogadhatóan. Szerintem nem kell őket lek*rvázni, mert akkor mi sem leszünk különbek náluk. És jegyezd meg: ők csak 1 éjszakás csajok.

2009. máj. 7. 20:36
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

Talán mert az hogy valaki kirívóan öltözik nem egyenlő azzal hogy k*rva. Én is szeretem az erős sminket, pici szoknyát neccharisnyával stb, mégsem vagyok k*rva, még csak nem is érdekelnek a pasik egyáltalán.

Azért öltözöm így mert tetszik, és persze hogy felháborodok ha lek*rváznak olyanok akik nem is ismernek. Én sem szólok le senkit csak mert nem úgy öltözik ahogy az nekem tetszik... Viszont az ilyen beszólogatókról megvan a véleményem. Foglalkoznának magukkal inkább.

2009. máj. 7. 21:46
 5/5 anonim ***** válasza:
feltünési viszketegségük van.menők akarnak lenni.de ők csak a füves drogos 3szor bukott srácoknak kellenek. :-D
2010. jan. 10. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!