Miért ilyenek a kirívó csajok?
a magassarkú az nem k*rvás, a miniszoknya se. De ha tényleg kivan minden (mell, ugye szoknyából lábak, has), az gázul néz ki.
Mondjuk nekem egy csomó topom van amiből ki van a derekem, és zavar is.
És engem tényleg zavar ha megbámulnak, mert én magamnak öltözök, és elfogadhatóan. Szerintem nem kell őket lek*rvázni, mert akkor mi sem leszünk különbek náluk. És jegyezd meg: ők csak 1 éjszakás csajok.
Talán mert az hogy valaki kirívóan öltözik nem egyenlő azzal hogy k*rva. Én is szeretem az erős sminket, pici szoknyát neccharisnyával stb, mégsem vagyok k*rva, még csak nem is érdekelnek a pasik egyáltalán.
Azért öltözöm így mert tetszik, és persze hogy felháborodok ha lek*rváznak olyanok akik nem is ismernek. Én sem szólok le senkit csak mert nem úgy öltözik ahogy az nekem tetszik... Viszont az ilyen beszólogatókról megvan a véleményem. Foglalkoznának magukkal inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!