Hatodikos vagyok.70/a-s melltartót hordok. Ez jó méret?
Figyelt kérdés
Nem kérek olyan válaszokat,hogy ehhez még kicsi vagyok!Csak kíváncsi vagyok!2011. nov. 6. 21:16
11/15 anonim válasza:
Van akinek egész életében 70/A-s a melle, szóval nincs olyan, hogy jó méret.
12/15 A kérdező kommentje:
12éves vagyok és nem vagyok kövér 45kg vagyok és 160cm.
2011. nov. 7. 17:06
13/15 anonim válasza:
Ezt úgy tudod kiszámolni, hogy milyen méret kell, hogy a mell körméretéből (a bimbón át) kivonod a mell alatti méretet.
A mell alatti körméret határozza meg a számot a kosár a betűt.
Szám:
Mell alatti körméretek:
68-72 cm ----> 70-es melltartó
73-77 cm ----> 75-ös
78-82 cm ----> 80-as ...... és így tovább
Kosár (betű):
Mell körméret mínusz mell alatti méret.
13 cm különbség ----> A kosár
15 cm különbség ----> B kosár
17 cm különbség ----> C kosár
19 cm különbség ----> D kosár
21 cm különbség ----> E kosár....
14/15 anonim válasza:
Én gimi 3.ban kezdtem el hordani, addig topot hordtam, most 19 éves vagyok 75/B Lóf**t nem érdekli hogy hatodikos korban hordjon melltartót egy lány vagy ne... NE mert löttyedt csöcse lesz 20 éves korára...ha azon aggódsz 12 évesen h KICSI, akkor h*lye vagy.... mert valószínűleg 3X akkora lesz mint most....
15/15 anonim válasza:
én nyolcadikos létemre hordok ilyet..szal jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!