Szerintetek milyen arcúnak kell lennie egy modellnek?
Tudom, hogy nem mehetnél el modellnek, sajnos kicsit alacsony vagyok, de amúgy vélemények?
"jézus. :D szegények csúnyák voltak nagyon. a harmadik mondjuk egéész okés volt.:D
de nagyjából értem.:)"
:D:D hát azért te sem vagy egy gyönyörűség, nehogy elszálj.Nem minden a kinézet.:)
Hát 77%-os neked se kéne annyira elszállnod magadtól.. A kérdezö még szebb is annál az elsö kettönél... A harmadikra lehet csak azt mondani, hogy szép..
Az elsö olyan mint egy elkorcsosult ember, akinek a feje kisebb maradt mint a teste és ijesztö a tekintete is, a másodiknak meg hihetetlenül férfias az arcformája, nem is beszélve a rémes hajról.
Én nem vagyok elszálva magamtól, de szerintem gusztustalan bárkit is lerondázni. Én ne mondtam a kérdezőnek, hogy ronda, sőt pont azt, hogy aranyos.
KÉrdezőnek viszont ugy látszik éppen elég önbizalma van, ha igy lerondáz másokat.
xd.:D bocsi, ezen jót nevettem, szeretem, mikor valaki azt feltételezi rólam, hogy el vagyok szállva magamtól.:) nem vagyok sem buta, sem beképzelt, tisztában vagyok az adottságaimmal.:) szóval sem mondtam, hogy én szebb lennék, de azt mondtam, csúnyák. mert azok.:DDD lehet hogy világhírű modellek, ott elismerik őket, tényleg érdekes arcuk van, én nem olyan szemszögből nézem, és kész.:)
azt is tudom, hogy nem minden a kinézet, bunkó sem akarok lenni, de ahogy válaszoltál.. látnom sem kell az arcod, hát igen, tényleg nem minden a kinézet.;)
különben érdekesnek tartom, mert mindenki aranyosnak tart, mindenkinek az első szava a kinézetemre.:)
köszönöm mindenkinek, 77%-osnak is, és üzenem neki,hogy tényleg lerondáztam őket, saját szemszög, és az én világomban ez rondának számít, ha te szépnek találod, akkor bizonyára más a világszemléleted is, látod nem értünk szót, másképp nézed az embereket. :) és ezután nem kell letámadni, nem azért rondáztam, mert úgy tartom, én szebb vagyok. nem mondtam, mert mindenki másképp látja a dolgokat.
amúgy magamat sem tartom rondának, gyönyörűnek és szépnek sem, de elfogadom önmagam, és semmi bajom sincs í kinézetemmel. a kérdésemet visszaolvasva pedig a véleményeket kérdeztem.:)
köszi mindenkinek a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!