Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek én hogy nézek ki...

Szerintetek én hogy nézek ki és hány éves vagyok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Nem kérek hülyeségeket csak az igazat.! (:

Előre is Köszönöm..(:

2011. nov. 4. 23:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A képeken ennél hülyébben be se állhattál volna.Nagyon előnytelen.A 3.képen tényleg nagynak tűnik a fejed.Neked nm áll jól ha elvan csatolva a hajad,Jobb lenne ha vágatnál oldaltfufrut mert ez így nm áll jól.

10/5

14 lehetsz.

2011. nov. 5. 10:12
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Szóval csak az igazat? Elég érdekesen.
2011. nov. 5. 10:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Diszharmonikusan. És olyan 16 lehetsz. Sorry,nekem nem jössz be, de a szépség ugye relatív
2011. nov. 5. 11:29
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

háááááááát....nagyon buta fejed van bocsi(butaságot sugároz)...ne csatold el a frufrud amúgy ezek a képek alapján csak a fejedről lehet véleményt mondani...szerintem félhosszú haj állna neked jól,ami tépett és ne hangsúlyozd se a szemed,se a szád,mert a szád pici,a szemed meg csapp formájú,vagy nem is tudom milyen,olvass utána hogy lehet optikailag javítani ezeken....

10/4,de ha megfogadod a tanácsaimat akár 10/8,10/9 is lehetsz...amúgy jól jönne egy egész alakos kép,mert az alakodból semmit se látunk,és lehet hogy az feljavítaná a pontszámot

15-16 évesnek nézlek

2011. nov. 5. 11:59
 15/20 anonim ***** válasza:

15re tippelek,ronda az arcod.:O

Vagyis nem neki emgfelelően viseled a hajad,szemöldököd szedd ki. Milyen az orrod? És a csatokat is hanyagold, esetleg a pattanásaidra figyelj oda!

2011. nov. 5. 13:41
 16/20 anonim ***** válasza:
előző vagyok. bocs ha bunkó voltam,csak ezt gondolom
2011. nov. 5. 13:42
 17/20 anonim ***** válasza:
a felülnézeti képek szinte senkinek nem állnak jól, neked főleg nem. az egyetlen használható kép az utolsó volt.Hát hol is kezdjem.. a hajadnek csinálj vmit mert lenyalt, zsíros és olyan 5 éveseknek való csattokkal van megcsinálva(mosd sűrűbben, vágass vmi fazont). Sminkből is ajánlom a természetesebbet, nagyon koravén vagy a képen, valamint szerintem használhatnál alapozót, mivel elég pattanásos a bőröd, javítana az összképen. Jaa igen a szemöldökről megfeledkeztem. Ha megadnak nem tudod kiszedni (mint a mellékelt ábra mutatja) menj el kozmetikushoz, majd ő megcsinálja és akkor már tudod majd magadnak szedni. Asszem ennyit akartam mondani
2011. nov. 5. 13:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem akarlak oltogatni de sztem ronda vagy meg gülü a szemed
2011. nov. 5. 16:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Tetszik az a csíkos szatyor mögötted! :D
2011. nov. 5. 18:20
 20/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj nagyon előnytelen sminket használsz, és a hajad sem az igazi.

[link]

Ilyen haj lenne jó, egy PROFI kozmetikussal szedesd ki a szemöldököd (utána szedheted te, de először a profi, hogy utána csak a kósza szálakat kelljen szedned.

Az arcod szerintem szintén kozmetikusért kiált, és még valami.

A smink.... alul ne húzd ki, mert

1: csúnya

2: gyerekes

3: nem áll jól

inkább így sminkeld magad: [link]

Csak felül húzd ki tussal :)

sok sikert!

2011. nov. 7. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!