Szerintetek én hogy nézek ki és hány éves vagyok?
A képeken ennél hülyébben be se állhattál volna.Nagyon előnytelen.A 3.képen tényleg nagynak tűnik a fejed.Neked nm áll jól ha elvan csatolva a hajad,Jobb lenne ha vágatnál oldaltfufrut mert ez így nm áll jól.
10/5
14 lehetsz.
háááááááát....nagyon buta fejed van bocsi(butaságot sugároz)...ne csatold el a frufrud amúgy ezek a képek alapján csak a fejedről lehet véleményt mondani...szerintem félhosszú haj állna neked jól,ami tépett és ne hangsúlyozd se a szemed,se a szád,mert a szád pici,a szemed meg csapp formájú,vagy nem is tudom milyen,olvass utána hogy lehet optikailag javítani ezeken....
10/4,de ha megfogadod a tanácsaimat akár 10/8,10/9 is lehetsz...amúgy jól jönne egy egész alakos kép,mert az alakodból semmit se látunk,és lehet hogy az feljavítaná a pontszámot
15-16 évesnek nézlek
15re tippelek,ronda az arcod.:O
Vagyis nem neki emgfelelően viseled a hajad,szemöldököd szedd ki. Milyen az orrod? És a csatokat is hanyagold, esetleg a pattanásaidra figyelj oda!
Ne haragudj nagyon előnytelen sminket használsz, és a hajad sem az igazi.
Ilyen haj lenne jó, egy PROFI kozmetikussal szedesd ki a szemöldököd (utána szedheted te, de először a profi, hogy utána csak a kósza szálakat kelljen szedned.
Az arcod szerintem szintén kozmetikusért kiált, és még valami.
A smink.... alul ne húzd ki, mert
1: csúnya
2: gyerekes
3: nem áll jól
inkább így sminkeld magad: [link]
Csak felül húzd ki tussal :)
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!