Szerintetek én hogy nézek ki és hány éves vagyok?
Nagyon rosszak a képek, szerintem jól nézel ki, de ezeken a képeken minden olyan torz.
15nek tippellek.
Hmmm, nagyon hosszúkás az arcformád, az új képeken a hosszabb haj jól áll neked. Bár a hosszú haj nyújtja az arcot, viszont neked olyan vékony és hosszú arcformád van, hogy érdemes picit takarni, mivel az rendberakja ezt a vonást.
Amúgy elég egzotikus arcod van, nem egy tucat arc ami valószínűleg nagyon megosztó, van akinek nagyon bejössz és van akinek nagyon nem, de senki nem fogja azt mondani szerintem, hogy tök semleges.
Én nem tudom eldönteni, hogy melyik táborba tartozok pontosan. Látok benned nagyon szépet is és olyat is ami nem tetszik.
A hajad viszont szép. Tedd azt hangsúlyossá.
Első vagyok:
Ez a kép már jobb, idősebbnek is nézel ki, de még mindig csak 16-ra tippelek. Hát...nem nézel ki rosszul, de nekem valahogy nem jössz be :( Az arcod formája eléggé érdekes...emlékeztet valakire, csak nem tudom kire...bizonyára ezért.
szerintem nincsenek különlegesen szép vonásaid.
kb. 14-15 éves lehetsz. átlagos vagy. szerintem sminkkel, stb jobban ki lehet hozni belőled a maximumot. amúgy meg ezek nagyon rossz minőségű fotók rossz szögből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!