Milyen jó férfi parfümök vannak, amik nem túl drágák?
Figyelt kérdés
Vannak olyanok, amik nagyon drágák, akár 20-30ezer forintos (Hugo Boss..). Viszont vannak olyanok is amiknek ugyanilyen tartós, jó illatuk van, csak 2-3ezer forintért. Kérdésem, hogy ilyenekből ismer-e valaki jól beváltat? (Ami jó illatú és tartós)2009. máj. 6. 19:45
1/4 anonim válasza:
A legolcsóbb és legjobb megoldás a szappan és a meleg víz.
2/4 anonim válasza:
Tonio Lamborghini: Mitico. Kb. 3000 forint, szerintem nagyon jó.
De Rossmannban mindig van akciós, márkás pár ezer forintért, pl.: Mexx
3/4 anonim válasza:
Én jobban szeretem a dezodorokat...mert akkor még izzadni se fog...és a parfümtől csak illata lesz a nyakának...meg minden és aznemjó...:D vagyis jó de a dezodor az akkor is jobb...: D
hát a fiukon sztem adidassos,vagy axe...^^ azok olyan cukik...: D
4/4 anonim válasza:
dezodor baz*meg undorító arra télleg ott a szappan ha befújod magad még büdeösebb leszel
a parfüm az jó annak legalább van illata playboy hollywood-ot ajánlom fiúknak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!