Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ronda a pipaszár láb?

Szerintetek ronda a pipaszár láb?

Figyelt kérdés
Csak mert nekem az van, és kiváncsi vagyok mások véleményére :)
2011. nov. 2. 22:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem fiúkbál durvább,de lányoknál sem mondható szépnek,van,h nagyon csúnya tud lenni

most,h őszinte legyek igen elég vékony lábszárad van,az enyém viszont vastag és utálom...

2011. nov. 3. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, nagyon jó lábad vagy, vékony ugyan, de eszméletlenül formás. Bármikor elcserélném az enyémet erre, pedig nem vagyok kövér! :)
2011. nov. 3. 16:08
 13/14 anonim ***** válasza:

hát ez nem vészes, csak fura, hogy a combod vastag, a vádlid meg nem. :D

De lehet akármilyen lábad, úgyis bele tudsz kötni, hidd el, vastag, vékony, görbe, hájas, stb. XD

Mikor valakinek a combja is vékony, van 5 perc szünet a lábai között, és arra felhúz nagyon tapadós gatyát, szerintem elég vicces. Lehet, hogy nem tehet róla, meg gonosz vagyok, meg blabla, de így gondolom. Ami nem előnyös, azt nem kell kiemelni. :D

Kosárpályán szerintem nem a külső a lényeg, egy bumszli cipő (ami most nagy divat) senkinek nem áll igazán jól. Talán a répanacit ne erőltesd, de egy egyenes szárú naciban, vagy egy jól eltalált sortban, szoknyában szexi vagy te is biztos. ;)

2011. nov. 8. 20:26
 14/14 anonim ***** válasza:
inkább legyen pipaszár lábam mint dagadt
2014. febr. 4. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!