Szerintetek milyen a mellem?
Nemrég szakítottam az első és egyetlen barátommal, aki többször is furcsa megjegyzéseket tett a melleimre, amiből egyértelműen azt szűrtem le, hogy nem tetszenek neki :/
Elég érzékeny vagyok, lehet, hogy túlságosan is a lelkemre vettem, azóta sokszor gondolkodok ezen...
Szóval nem azért raktam fel a képeket, mert dicsérgetésekre van szükségem, ciki vagy nem, egyszerűen csak őszinte véleményeket várok, szerintetek milyen?
Nemet és kort írjatok légyszi,
Köszi :)
23N
Ha valaki tényleg szerelmes, az nem tesz megjegyzéseket a testrés(z)eidre, hanem tutira tökéletesnek lát.
Nem kéne adnod a véleményére.
Legyen több önbizalmad egész nyugodtan! ;)
11-02 22:52-es, a válaszod azt mutatja, hogy te még csak Tv-ben láttál cicit! :DD
Egy igazi szép mell pont ilyen, nekem tetszik.
Az első kép életlen, a másodikon pedig az egyik melled árnyékban van, a másikra pedig jóval több fény esik, így a fotó valóban egy kicsit furán néz ki. Nem hiszem el, hogy nem lehetett volna jobb fotókat csinálni.
A melleiddel viszont semmi baj nincs szerintem. nekem legalábbis tetszenek.
26/F
Fú, megint felugrott ez a kérdés... Bocs, de amikor feltetted és most is időnként rájuk nézek, annyira tetszik.
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy nem vagyok teljesen objektív, mert szakasztott úgy nézel ki félmeztelen, mint a barátnőm (először zavarba is jöttem, csak egy hiányzó anyajegy miatt lettem biztos benne, hogy nem ő vagy :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!