Ha elmegyek gyerekmodellnek azért kapok pénzt?
Figyelt kérdés
2011. nov. 2. 13:51
1/3 anonim válasza:
Eleinte neked kell fizetned. Normális portfólióért, meg hogy egy ügynökség foglalkozzon veled. Később, ha jó vagy, akkor kapsz munkákat, és azokért kapsz pénzt. De az elején még neked kell beleölnöd, nem is keveset, és semmi garancia rá, hogy megéri -e. Szabad kérdeznem egyébként, hogy hány éves vagy?
2/3 anonim válasza:
nekem tavaly volt az hogy nyáron egyik haverommal városban mentünk és odajött hozzánk 2csaj és felirták az adatainkat hogy menjük ilyen meghallgatásra. a meghallgatáson persze sokat hazaküldtek. pár szerencsés volt akik tovább mehettek.. énis köztük voltam. ja csak volt egy bökkenő.. nemvagyunk valami gazdagok és hát 320.000ezret kellett vna fizetni azért hogy 1hónapig pesten legyen ilyen "képzés" szerű.. utána portfólió stb.. ez a bódi szilvi izé modelliskola volt.. amugy nekem azt mondták ott hogy havonta kb 3-4 ilyen fotózás lenne vagy statiszta szerep.. 1alkalomért nekem aztmondták hogy kapok minimum 30ezret de a maximum a csillagos ég. szivesen lettem vna az.. dehát pénz szűkében ..:SSSSSS neked sok sikert.:)))
13/f
3/3 A kérdező kommentje:
12 éves lány vagyok.Mi sem vagyunk túl gazdagok úgyhogy nem hiszem hogy ez továbbra is érdekelni fog.
2011. nov. 5. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!