Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretitek a tetoválásokat?

Szeretitek a tetoválásokat?

Figyelt kérdés
Jól áll egy nőnek a lapockáján egy tengericsikó?
2009. máj. 5. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
igen, nekem is van kettő, egy a derekamon hátul, egy meg a medencecsontomon .
2009. máj. 5. 20:24
 2/14 anonim ***** válasza:
78%

Nekem mondjuk nem tetszik, ha egy nő tetoválva van. Le is pontozhattok, de válaszoltam a kérdésre. Saját vélemény. :)

Amúgy fiúkon én szeretem . :)

17/L

2009. máj. 5. 20:39
 3/14 A kérdező kommentje:
nem pontozunk le senkit :) hisz a kérdésre többnemű válasz is érkezhet, csak kiváncsi vagyok, nem a pnotok érdekelnek :) százast adok mnidenkinek, ha a kérdésre válaszol :) Ha stprit meséltek akkoris kiszűröm al ényeget, inkább örülök neki, ha írtok. Mindennel kapcsiban megoszlanak a vélemények, még jó, hogy nem mnidenkinek egyforma az ízlése :)
2009. máj. 5. 20:44
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

Én pasin imádom, ha pl karja teljesen ki van tetoválna naná, ha még plusszba Rocker is hmm :D

Amúgy magamon nem szeretem, de lányokon is nagyon sexy tud lenni meg aranyos :)

2009. máj. 5. 20:53
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

2 van úgy hogy szeretem.Egy a tarkóm alatt a másik a jobb oldalon a csipőcsontnál.Szeretnék még sokat de sajnos a szakmám nem igazán engedi:(..maximum még 1 kisebb elrejtve.

18L

2009. máj. 5. 20:54
 6/14 anonim ***** válasza:
51%

Lányon szerintem is visszataszító.

Én férfiakon sem szeretem... bár a Páromnak van, sajnos Ő már így marad :( Mondjuk maradjon is ez a legnagyobb hibája :)

2009. máj. 5. 21:03
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem visszataszító lányokon sem!

Barátnőmnek az egész bal karja végig van tetoválva, nagyon jól néz ki. A lábán, hátán is van néhány.

Szerintem nyugodtan csináltass ha tetszik, végül is rajtad lesz, neked kell hogy tetsszen.

2009. máj. 5. 21:19
 8/14 anonim ***** válasza:
78%

hát , nekem lányokon csak úgy tetszik ha színes és egy konkrét figura pl : egy alma

Fiúkon viszont bejön az egész karos tetkó is.

Én mondjuk soha nem vállalnám be az biztos , túl sok idő az örökre :DXD

2009. máj. 5. 21:30
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

"Egyáltalán nem visszataszító lányokon sem! "

Szerinted nem, szerintem igen. De jó, hogy nem vagyunk egyformák...

2009. máj. 5. 21:43
 10/14 A kérdező kommentje:

Nekem még a kis ötágú pici csillagok tetszenek, sok kis apró egymás mellett össze-vissza, egy csajnak a nyakán láttam, meg egy tetováló lánynak az arcán a szeme alatt.

Tetszenek még a kínai írásjelek, a hangjegyek, a delfin, az inkább bokán, a pillangó (az szinesbe mondjuk vállon)

a smile is tök jópofa, angyalka, de az inkább egyszerű vonalakkal, nonfiguratívba, szivecske, vagy egy gyönyörű formájú és redőzetű kagyló, tengericsiga (árnyékolva)

virág- mondjuk egy liliom vagy írisznek, orchideának a feje nagyon szép.

Apukámank van a mellkasán egy horgony, plusz naplemente (kis hajó, pár madár egy egy vonalkával, hullámok)

két karja is tele van, van rajta csillag, lóhere, lucerna virág, a beceneve: Sz.u.sz.u., egy galamb levéllel a szájában (szabadság szimbóluma) neki még fekete tussal csinálták régen, most már szürkés kék lett :)

2009. máj. 5. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!