Hoppá, hoppá!
Meg nem mondtam volna, hogy 72 vagy. Én nem is látlak husisnak se, picit mintha a feneked lenne nagyobb, de nem gonoszkodásból mondom, és nem is olyan feltűnő, vagy szégyellnivaló ez. A két kép alapján nagyon jól nézhetsz ki.
tapasztalatom szerint a ruha nagyon sokat elfed egy kicsit problémásabb alakból (úszógumi, narancsbőr, aránytalanul nagy combok/fenék), ezért ezt így nem lehet megmondani.
így, ruhában egyáltalán nem vagy vészes, simán az átlag kategória, de más kérdés, hogy strandra ki tudsz-e menni jókedvűen, frusztráció nélkül. (csak azért írom, mert ugyanezek a méreteim, 173/72, és ruhában én is okés vagyok, viszont anélkül katasztrófa).
De ha nem vagy szégyenlős, ill. ruha nélkül tetszel magadnak, akkor nincs semmi gond, ez az alak még nem duci kategória szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!