Túlságosan vékony vagyok? (képlent)
Figyelt kérdés
169 cm és 52 kg. Ha ezt valaki meghallja,azonnal anorexiásnak titulál. Én nem érzem magam annak,de nem tudom,h ti hogy látjátok...
2011. febr. 8. 14:47
2/17 Cory Rose válasza:
Szerintem ez alapján nem tűnsz túl vékonynak.
3/17 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2011. febr. 8. 14:54
4/17 anonim válasza:
Nem vagy túl vékony, nagyon szerencsés a testalkatod xD bárénisilyenlennék xD
5/17 anonim válasza:
Pont jó. Szerintem ez ideális, mind egészségileg, mind pedig párkapcsolatilag.
6/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon csinos vagy :)
8/17 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy vékony. Már a paramétereid alapján is gondoltam, hoyg hasonló lesz a helyzet.
Egyszerűen csak körte alkat vagy: Kicsi felsőtest, alul kicsit teltebb.
Neked oda rakódik a zsír, és csak azért gondolják, hoyg vékony vagy, mert vékonynak látják a karod/a melled. Ha egyenletesen oszlana el zsír, senki nem mondaná, hogy vékony vagy.
Szerintem teljesen okés az alakod:) Mindenki más, és mindenkinek más tetszik:)
9/17 anonim válasza:
Vékony vagy. nem kórosan, de az én ízlésemnek mindenképp. 1-2 kiló kifejezetten jól mutatna rajtad, súlyzózzál kicsit, hogy áramvonalasabb testalkatod legyen.
10/17 anonim válasza:
Tök jól nézel ki, én is erre gyúrok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!