Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem ettem túlságosan sokat? :S

Nem ettem túlságosan sokat? :S

Figyelt kérdés

Szal az utóbbi 5 hétben 1200 kcal-os diétán voltam, tényleg nem léptem túl a megengedett mennyiséget, nem ettem fehér lisztes dolgokat, csokit, se chipset, semmi egészségtelen kaját. De ma megettem kb. 2500 kcalt (nőnap volt ugye, és volt torta is, mindenféle süti, és sajnos mindegyiket meg kellett kóstolnom, de persze reggelit is ettem itthon, igaz barnakenyér volt paradicsommal és tojással, de az is minimum 300 kcal megvolt)

Szerintetek ez mennyire hat ki a diétámra/súlyomra, ha holnaptól megint visszatérnék az 1200 kcalos étrendre? Hízhatok valamennyit ettől a "kilengéstől" vagy nem hat ki a diétámra?:/

2010. márc. 8. 16:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nem is a kalóriával van a gond, hanem a sok cukorral és rossz szénhidráttal amiket megettél. Ezekből valamennyi raktározódik, de 1 napos kilengéstől diéta még nem ment tönkre.

Folytassad szó nélkül a diétádat és semmi negatív hatást nem fogsz érzékelni.

2010. márc. 8. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!