Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A szempilla nőlhet? Vagy...

A szempilla nőlhet? Vagy sürűsödhet?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon picik a szempilláim és elég ritkák is. Az egészségemhez szerintem nincs köze,bár elég normálisan étkezem.

Ha valaki tud ilyenről ,írjon. Köszönöm

2009. máj. 5. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Másnak is van ilyen problémája, ez szerintem alkati kérdés.

Biztosan nő a szempillád, de azt azért nem hiszem, hogy sűrűsödne.

Esetleg próbáld ki a Revalidot, vagy valami ilyesmi kapszulát

2009. máj. 5. 12:03
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

szedj b vitamint:)nekem bevált

ja és ne festegesd túl gyakran hiába néz ki nagyobbnak inkább várd eg míg javul

amúgy ha felül kihúzod a szemed alul pedig nem akkor a szempillád is nagyobbnak látszik és nem lesz tőle csík szemed

2009. máj. 5. 12:19
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

nemhiszem, szerintem ez leginkább genetikai adottság, mint a haj, de lehet, hogy tényleg ilyen szépségvitaminnal lehet kcisit segíteni rajta

Jha és egyszer kereszttesóm óllómániás kishúgy 3 éves korában levágta a saját szempilláit, és olyan hosszú és sűrű lett, hogy mindenki irigyli érte, viszont hallottam olyat is hogy van akinek nem nő vissza, szóval nem kísérleteznék, lehet, hogy a csajnak alapból ilyenek lettek volna...

2009. máj. 5. 12:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem. És köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 5. 13:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy sűrűsödhet a szempilla. Nőni biztos nő, de csak akkorára amekkora volt. Nagyobbra nem.

Használj műszempillát. Lehet parfümériákban kapni olyat amit Te magad is felragaszthatsz (naponta ragasztanai kell) vagy a kozmetikus is feltehet olyat ami 6 hétig tart!

2009. máj. 5. 13:54
 6/13 anonim ***** válasza:

Nos én annak idején sok mindent megpróbáltam...a leghatásosabb az volt hogy tiszta szempillaspirálkevét olivaolajba mártottam és azzal húzogattam a pilláimat lefekvés elött egy ideig...Ez 3 hét után eredményes volt...hosszabbak lettek a pillák...

Aztán mivel főleg az alsó pilláim voltak kicsit és azokat nehéz spirálozni mert a szemembe több olaj megy mint a pillákra...azoknak a végéből viszsavágtam egy kicsit....ezt nem ajánlom meg másfél hónapig utána rövidek, de nekem hosszabbak lettek tőle utána...

2009. máj. 5. 19:37
 7/13 A kérdező kommentje:
Ezt kifogom probálni (Már mint aaz olivaolajas dolgot) és köszi
2009. máj. 5. 21:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Vigyázz nagyon ezzel az olajos dologgal! Nekem begyulladt tőle a szemem és 1 hónapig alig tudtam pislogni annyira fájt!!!!!
2009. máj. 5. 21:59
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Régebben hullott a szempillám, és azt hittem, hogy nekem alapból ilyen kevés volt. Aztán egyszer csak elkezdett visszanőni, ami kihullott. Dúsabb és hosszabb lett.

De a kérdésre válaszolva, nem hiszem, hogy egyik napról a másikra úgy gondolja a szempillád, hogy sűrűsödni akar... Szóval sztem erre ne várj... Bár jobb lenne, ha így menne:D

2009. máj. 6. 14:41
 10/13 A kérdező kommentje:
Nekem is hullik,ezért is tettem ide fel ezt a kérdést. Megilyedtem és nem tudtam mitől lehet ez. Jó minőségű szempilla spirált használok és abból se sokat. Remélem nekem is vissza fog nőlni.
2009. máj. 6. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!