A szempilla nőlhet? Vagy sürűsödhet?
Nekem nagyon picik a szempilláim és elég ritkák is. Az egészségemhez szerintem nincs köze,bár elég normálisan étkezem.
Ha valaki tud ilyenről ,írjon. Köszönöm
Másnak is van ilyen problémája, ez szerintem alkati kérdés.
Biztosan nő a szempillád, de azt azért nem hiszem, hogy sűrűsödne.
Esetleg próbáld ki a Revalidot, vagy valami ilyesmi kapszulát
szedj b vitamint:)nekem bevált
ja és ne festegesd túl gyakran hiába néz ki nagyobbnak inkább várd eg míg javul
amúgy ha felül kihúzod a szemed alul pedig nem akkor a szempillád is nagyobbnak látszik és nem lesz tőle csík szemed
nemhiszem, szerintem ez leginkább genetikai adottság, mint a haj, de lehet, hogy tényleg ilyen szépségvitaminnal lehet kcisit segíteni rajta
Jha és egyszer kereszttesóm óllómániás kishúgy 3 éves korában levágta a saját szempilláit, és olyan hosszú és sűrű lett, hogy mindenki irigyli érte, viszont hallottam olyat is hogy van akinek nem nő vissza, szóval nem kísérleteznék, lehet, hogy a csajnak alapból ilyenek lettek volna...
Nem hiszem, hogy sűrűsödhet a szempilla. Nőni biztos nő, de csak akkorára amekkora volt. Nagyobbra nem.
Használj műszempillát. Lehet parfümériákban kapni olyat amit Te magad is felragaszthatsz (naponta ragasztanai kell) vagy a kozmetikus is feltehet olyat ami 6 hétig tart!
Nos én annak idején sok mindent megpróbáltam...a leghatásosabb az volt hogy tiszta szempillaspirálkevét olivaolajba mártottam és azzal húzogattam a pilláimat lefekvés elött egy ideig...Ez 3 hét után eredményes volt...hosszabbak lettek a pillák...
Aztán mivel főleg az alsó pilláim voltak kicsit és azokat nehéz spirálozni mert a szemembe több olaj megy mint a pillákra...azoknak a végéből viszsavágtam egy kicsit....ezt nem ajánlom meg másfél hónapig utána rövidek, de nekem hosszabbak lettek tőle utána...
Régebben hullott a szempillám, és azt hittem, hogy nekem alapból ilyen kevés volt. Aztán egyszer csak elkezdett visszanőni, ami kihullott. Dúsabb és hosszabb lett.
De a kérdésre válaszolva, nem hiszem, hogy egyik napról a másikra úgy gondolja a szempillád, hogy sűrűsödni akar... Szóval sztem erre ne várj... Bár jobb lenne, ha így menne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!