Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szempilla milyen gyorsan nő...

Szempilla milyen gyorsan nő vissza?

Figyelt kérdés
véletlen belevágtam kicsit...
2011. ápr. 23. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:
mivel? o.O
2011. ápr. 23. 10:32
 2/5 anonim ***** válasza:

inkább este lefekvésnél dörzsölj 1 kicsi ricinus olajat a szempilláidra majd reggel mosd le a maradékot....Ezt használd kb. 3-4 napig, és nagyobb + dúsabb lesz. :)

Patikában tudod venni, én 200ft-ér vettem kb. annyi.

2011. ápr. 23. 11:03
 3/5 anonim ***** válasza:
anyukám levágta amikor kicsi volt, és most is csak kicsit nőtt vissza, sokkal rövidebb.
2011. ápr. 23. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is levágta anyukám kiskoromba azért hogy hosszabb legyen ha visszanő.és hát elég hosszú :)
2011. ápr. 23. 11:36
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Már látom, hogy azt azért jó lett volna megjegyeznem, hogy fiú vagyok. :)

Ez a "baleset" pontosan úgy történt, hogy egy idétlenül álló szemöldökszálat szerettem volna levágni, és éppen egy kis olló volt nálam, így azt választottam eszközül. Miközben az olló vágói közé csúsztattam az említett szálat, egy pár szempilla vége is beszorult. De akkor már túl voltam a nyisszantáson. :) Egyébként nem sokat vágtam. Alig...nem is látszik.

ricinus olaj? Nővéreimnek lehet, beajánlom, de nekem szerintem ilyenre nincs szükségem. Egyébként tényleg működik, mert akkor veszek nővéremnek.

2011. ápr. 23. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!