Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » El szeretném tüntetni a...

El szeretném tüntetni a szemöldöktetoválásomat, mert nem tetszik. Hogy tudnám? Csak úgy tüntetik el, hogy kijavítják és új tetoválást csinálnak? Mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:
89%
hagy megnőni az eredetit,szedd formára,és azt festesd be (de ügyelj a tetoválás adta korlátokra azért)
2009. máj. 5. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
mint mniden más tetoválást, lézerrel. De ha hagyod nőni a szemöldököd, és azt kihúzod feketére mnodjuk, akkor nem lesz oylan feltűnő a tetkó, de jobb, ha a tetoválás vonalán csinálod. Az igazi tetkó magától nem tánik el sajnos, csak halványodik. Azt tudom, hogy a fekete tusnál ki szokott kékülni. Nyugodtan kérdezd meg azt aki készítette, vagy egy tetováló szalonban. Akkor tetszett mikor csináltattad, vagy csak rosszúl sikerült? mi az ami nem tetszik rajta az íve? Ha csak annyi a gond, hogy fakó, akkor azt ki lehet még húzni párszor.
2009. máj. 5. 20:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Már 10 éve csináltattam és azóta valahogy más lett a szemöldököm, vagy a tetoválás csúszott el (fogalmam nincs hogy), de a szemöldököm fölé került. Akkor azt mondták, hogy 5 év alatt kikopik, hát az enyém egyáltalán nem kopott. Ha befestem a szemöldököm, akkor jó, mert nem látszódik a tetoválás, de az is annyira hamar lekopik, három-négy naponta festeni kéne, hogy ne látszódjon. Azért gondoltam, hogy jobban járnék, ha eltüntetném. Mennyibe kerül egy lézeres eltüntetés? Tudsz ajánlani?
2009. máj. 6. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!