Más is van vele úgy, hogy ha van valami csúnya rajta, akkor már nincs is kedve kihozni magából a "legjobbat"?
egy kis off: 18:58nak azt hiszem. Nem akarlak elkeseríteni, de én 172 cm vagyok és 48 kg, két éve szültem, de már a szülés után pár hónappal ugyanennyi kg voltam. Én is vártam a megváltást a terhességtől, de nálam is genetika, nem tudok hízni, szülés után sem. :(
És hogy a kérdésre válaszoljak: nem jó a hozzáállásod kedves kérdező. Mindenkin van olyan ami nem tetszik neki, de mindenkin van szép is. A harmónia a lényeg. Igenis szedd össze magad. Minden nő királylány!!!! Te is!!! Ne dagonyázz a önsajnálatban, a leglényegesebb: HIDD EL MAGADRÓL, HOGY SZÉP VAGY!!!!
Nem értem mi ez a nagy mell mánia. A nagy mell csúnya, öregít, torzít kövérít.
Én értem a magasságproblémát, én 165 cm vagyok de már megbékéltem, sőt annyira nem is vagyok kicsi :)
A mellbőségem 75B (88cm) és hidd el, sokszor már ez a méret is zavar!
Nyugodtan foglalkozz csak magaddal és karcsúsítsd szálkásítsd a testedet, sminkelj. A 162 cm nem olyan kicsi, hidd el. Vegyél 5-6 centis sarkú telitalpúakat, azok nagyon kényelmesek.
nekem is ilyen van, ha felhúzom, máris 170 cm vagyok, magas és karcsú :) Amúgy én sem járok fodrászhoz, magamnak vágom, most hosszú sötétbarna fényes hajam van. Ehhez nem kell sok fodrász, csak ápold!
162 cm-hez 50-52 kg-mal tökéletes nő lehetsz+ smink, szép haj, jó ruhák, és más nem is kell....
Ez nem jó hozzáállás.Smink, új haj, szép ruhák, és nagyon szép lány lehetsz.Egyébként nem kell két méteres létrának lenned, az alacsonyabb lányok is lehetnek nagyon szépek.
Nekem kicsit nagy a fejem, ez úgy elkeserített, hogy az csak na.Csúfoltak is...): De engem nem érdekelt ez a dolog, mert elfogadtam magam így.Aztán jött az, hogy mikor ,leülünk tesin olyan vastag a combom, a többieké meg vékony.Elhatározam, hogy sportolni fogok.Szemüveges vagyok, gondoltam nem kellek majd senkinek.Viszont rengeteg ember tartja úgy, hogy a szemüveg lehet szép is, divatos.Ezt el is hittem, és nem érdekeltek ezek a dolgok, hogy "Pápaszemess....bibibii!Én nem vagyok pápaszemes hehe....".
Most az alakommal van bajom.Soha nem leszek nagyon vékony lány, ezt anyámtól örököltem.Elhatároztam, hogy a teltkarcsú kategóriát elfogom érni.Bicajozok, napi 6 km - t , tornázom heti háromszor, és beiktatok a sportolásba mindennapos futást az utcában, ami fél óráig fog tartani.Fel a fejjel, tornázz, sportolj a jó alakért, fodrász, laza, szép smink, egyszerű, de szép ruhák,, és meglátod, előbb - utóbb még pasid is lesz.
Sok sikert!
Én is hasonlóan gondolkodtam erről, amíg iskolába jártam. Hogy úgyse érné meg. Hogy ígyis-úgyis beszólnának, de ha teszek érte, hogy jól nézzek ki, akkor az jobban fáj, mintha nem. Meg ha nem teszek azért, hogy jól nézzek ki, akkor vigasztal a tudat, hogy hiába szólnak be, én tudom, hogy tudnék sokkal szebb is lenni. Én más dolgokkal is vagyok így. Hogy nem merem a maximumot nyújtani, mert nem viselném el a kudarcot, így viszont van mivel vigasztalnom magam.
Amikor buliba mentem néha, és kisminkeltem magam, meg jól felöltöztem, az eredmény változó volt. Volt, hogy tök jól néztem ki, és mégse jött oda hozzám senki, de volt, hogy egy alkalommal vagy 8-an is. És mindkét esetben szép voltam vagy legalábbis jó ruhám, sminkem, hajam volt. Nekem amúgy az alapkinézetem tetszik, az arcom is és az alakom is, függetlenül attól, hogy az egész általános iskolában piszkáltak.
Volt olyan is, hogy már jó rég mostam hajat és akkor többen érdeklődtek, mint mikor tényleg szép voltam.
De az is igaz, hogy tehettem akármit, a tesóm mindig több fiúnak jött be.
Mostanában nem sokat foglalkozom a külsőmmel,mert az időm nagy részét itthon töltöm, nincs munkám, nem járok suliba. Egy barátnőm van, néha hozzá megyek el, pasim nincs és nem is volt, de sztem nem is lesz, de ez már sok más dolgon is múlik, amiket most nem fejtenék ki...
A válaszom tehát, igen, más is van úgy, mint te, hogy direkt nem is próbál jól ki nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!