Ha már felvesznek valahova modellkedni, akkor az már ingyen van?
Figyelt kérdés
elmegyek csináltatni portfoliót,azt beküldöm egy modellügynökséghez,felvesznek, vagy hogy van az :P és utánna kell oda járnom nem? az ingyen van? nem értek ehhez annyira .köszi2009. máj. 4. 14:43
11/14 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok: Neked kell jelentkezni ügynökségeknél castingra, ahova elviheted a fotóidat bemutatni. Amúgy nem fognak vele foglalkozni. Megbízható ügynökséget keress. Pl. Diamond models rivercast, meg még van pár hasonló volumenű, de a rivercast-et mondják a legnagyobb nevűnek.
12/14 A kérdező kommentje:
még nem vagyok annyi éves,hogy gyerekeket szeretnék ;]
és köszönöm a válaszokat. el lehet menni ügynökségekhez mondjuk megbezsélni,h. mikor lesz az a casting? :P
2009. máj. 5. 23:50
13/14 anonim válasza:
Castingokat hirdetik, akkor elmész, ha az ügynökség lát benned elég fantáziát, akkor megcsinálják ők a portfóliódat és vállalják a képzést is,de ehhez kizárólagos szerződést kell kötnöd velük. Ha van portfóliód, elviszed, ha érdekli őket, megnézik, ha nem látnak benned fantáziát, akkor nem is érdekli őket nagyon. Sok sikert!
14/14 anonim válasza:
Szia. lehet, hogy elkéstem kissé a válasszal, de azért, ha még kérdéses számodra a dolog, akkor leírnám, hogy hogy is megy ez. Először is: portfólió nélkül képtelenség elindulni a szakmában- ez, ha profikkal akarsz együtt dolgozni, akkor a 100 ezret is veri.És ez után még egyáltalán nem biztos, hogy lesz munkád. Elmehetsz több ügynökséghez, regisztrálhatsz, és várhatsz. Talán, ha valakinek megtetszel, behívnak. vagy az ügynökség azt mondja ategyük fel 130 ezer forintos portfóliódra, hogy hát ez nem elég jó. és csináltass újat az ügynökség saját fotósával. Na ezért éri meg olyannal dolgozni, akit az egész szakma elismer, de ilyen kevés van, és elég drága. Igazából, ha egy jó ügynökséghez mész, és ők tényleg látnak benned fantáziát, és szerencséd is van, akkor kötnek veled egy úgynevezett kizárólagos szerződést, megcsinálják a portfóliódat teljes, profi stábbal, ingyen, és az árát a későbbi munkáidból levonják. Ez a legtisztább sor, mert ahol a modellbe belefektetnek annyit, hogy ingyen megcsinálják a könyvét, ott érdekük lesz, hogy az ára visszatérüljön, ezért szinte biztos lehetsz benne, hogy lesz munkád. Érdemes olyan ügynökségeknél próbálkozni, mint a VM, az Icon vagy az Art models. A rivercast elég pénzlehúzós, nem javaslom...Sok sikert a szakmában, remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!