Ha már felvesznek valahova modellkedni, akkor az már ingyen van?
Sajnos a modell szakmában ez nem így megy. Nem elég, hogy csinos, vékony, szép arcú vagy. Először is csináltatnod kell egy porfoliot ami nem egy olcsó mulatság. (Ha profival csináltatod, akkor kb. 50 ezer vagy afölött), továbbá modelltanfolyamot kell végezned, mert anélkül nem vállalhatsz nagyon munkát és nem is szívesen adnak munkát. (ez kb 80 ezer Ft plusszt jelent.)
Sajnos minden profi ügynökségnél így megy. Ahol meg nem, az vagy átverés, vagy nem profi...
Ja és ezt mindet személyes tapasztalat alapján mondom...
Sok sikert!
L/20
:S uh ..hát akkor elég munka és nemkevés időbe telik :S
végülis nekem az elég,ha eljárhatok vaalhová fényképezkedni..persze ez csak így magában drága :S
Nem muszáj a modelltanfolyam. Akinek benn van a vérében a színpad, annek nem kell, és ŐK az igazi modellek.
Tehát hajrá, spórolj!
protfoliót most megyek valamikor csináltatni
80 euróért és igen szép képek
beküldöm őket ügynökséghez és utánna már ha felvesznek akkor ingyen? :]
Végülis olyan ez, mint egy állás interjú, jónéven veszik, ha van gyakorlatod, végzettséged a szakmában, a többi csak genetikai adottság. Én imádok énekelni pl, rengeteg lehetőségem volt, meg ajánlatok, nagyon jól tudok is énekelni, de nem tudnám elviselni a színpadi életet, az utazgatást, a stresszt, a sztárságot, meg hogy lemondjak a családomról. Rengeteg kiadással jár egy zenekar is. És akkor még nem beszéltünk a szállásról, az uzsonnáról. Bocsi, csak képletesen mondtam példa értékűen. Ha sikeres leszel külföldön is, ami hosszú út és elég erős idegzet kell hozzá, mert nem olyan ez., mint a mesékben, hogy csak mutogatom magam, meg engem imádnak és rengeteg pénzt kapok. Vigyázz nehogy átverés legyen, sokszor csak utólag derül ki, és szeretik kihasználni meg lehúzni ezeket a lányokat. Ez egész embert kíván, és aki szeretne párkapcsit meg gyerekeket, az ne legyen karrierista, főleg ne modell!!! Nehéz egyeztetni a kettőt, ezért házasodnak meg vállnak minden hónapba a sztárok, ráadásul a sajtó is kavarja a kakit.
Nehéz jónak lenni és különlegesnek, túl sok modell van már a világon, és nem a szép arcot keresik, hanem inkább a karaltereset, a topmodellekről meg nem is beszélve, soványak és a legtöbb nagyon csúnya, esetleg még a címlapon néz ki valahogy. Valamilyen szinten csak lejáratják magukat, és szerintem nem csoda, hogy a fele mért drogos vagy alkesz, mert idegileg nem bírják. Meg sajnos sokan elítélik a modelleket és hajlamosak beskatulyázni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!