Van olyan parfüm amit órák múltán is lehet érezni? /Valamint hol érdemes venni? /A lentiekről vélemény?
Figyelt kérdés
Max 6ezret költenék rá..
Ezekre gondoltam:
tom tailor: [link]
pink sugar: [link]
naomi campbell: [link]
benetton: [link]
paris hilton: [link]
2011. okt. 22. 20:12
11/14 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül az első 3,amit leírtál?
At Night-ot vettem nemrég,de még senkitől se kaptam visszajelzést. sztem nem lehet érezni..:s
2011. dec. 13. 17:53
12/14 anonim válasza:
Pink Sugar Sensual
Christian Lacroix-Noir
B.U.-RockMantic
13/14 anonim válasza:
Thierry Mugler Angel parfümje nagyon tartós. Igaz nem 6 ezres kategória, de nem is használsz belőle sokat! szóval sztem megéri. Valaki írta a Beyonce parfümöket, nagyon jó illatok de egyáltalán nem tartósak sajnos.
14/14 anonim válasza:
Nekem az olcsóbb parfümjeim közül a Playboy Play it sexy meglepően tartós, még este is érezni szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!