Mit tegyek, hogy hasonlítsak rá?
Figyelt kérdés
Naagy TVD fan vagyok és a kedvencem Katherine Pierce vagy is Ö [link] kérlek segítsetek ,hogy lehetek olyan mint Ö kÜlsÖleg?2011. okt. 22. 18:16
1/7 anonim válasza:
Feltöltöd a bankszámládat. Veszel egy fotót. Felkeresel egy neves plasztikai sebészt és megrendeled a fotó alapján az átszabást.
2/7 anonim válasza:
Nyomtasd ki a képet és menj el vele fodrászhoz.-kezdetnek ez is jó lesz.
3/7 anonim válasza:
azt is tudni kéne,hogy most kb hogy nézel ki :)
4/7 anonim válasza:
Igaz, hogy gyönyörű ez a nő, wááááh, én is féltékeny vagyok rá... De szerintem légy önmagad! Persze te döntésed. ;)
Ha mindneképp ilyen szeretnél lenni, akkor szerezz be pár hasonló ruhát, meg hasonló frizut. Ha kék a szemed, akkor ne hordj kontaktlencsét csak azért, hogy barna legyen...
Amúgy is, az ember stílusa változik, főleg serdülőkorban (nem tudom hány éves vagy), lehet, hogy 1 hónappal később meg Barátok Közt-fan leszel és a Kingára akarsz hasonlítani.
De ismétlem: te döntésed, te életed! Sok sikert!
5/7 anonim válasza:
Ez inkább Elena, ott van rajta a nyaklánc.
6/7 anonim válasza:
Göndörítsd be a hajad, hordj hasonló ruhákat, cipőket, stb. Sminkeld magad úgy, mint Ő. Pl itt egy jó kis tutoriual videó: http://www.youtube.com/watch?v=DOCIGzdOFUA:) de van még sok másik jó is youtubeon! De tényleg az a legjobb, ha önmagad vagy, esetleg vegyél át egy két stlíusjegyet, ami tetszik :) Sok sikert!
7/7 anonim válasza:
Előbb megölöd a szerencsétlent, majd átköltözöl a testébe, sima ügy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!