Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a modellről?

Figyelt kérdés

Egy modell csaj,és nagyon be vannak ájulva tőle,pedig vannak nála sokkal szebbek.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy ronda,mert nem az,de nem egy "Angelina Jolie".

[link]

2009. máj. 3. 15:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Bárki ha négykézlábra ereszkedik, lehet ekkora melle. Nem azért, de egy férfinak is össze lehet hozni ennyi mellet, csak kicsit "pushupolni" kell rajta, meg letérdelni hozzá. Bocs az off-ért!
2009. máj. 8. 14:19
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Modellkedni vágyó kiscsaj, amúgy meg olyan, mintha várna valamit a kis popójába hátulról...
2009. máj. 8. 15:25
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Azert, mert az osztalytarsnod kitalalta, hogy o most "modell", es csinaltatott 50 ezerert egy portfoliot, amit amugy barki megtehet, meg nem lesz modell.. majd az elso hivatalos munkajatol, talan. :)

Szerintem tul vekony, az arca csinos, de nem a "hude" kategoria.

2009. máj. 8. 16:13
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Uuuu, bocsi elozo vagyok. Kicsit utana olvastam... bocs, de a foto nagyon bena, amit linkeltel, barki is csinalta, nem foglalkozott a lannyal, eleg igenytelenre sikerult, o meg elvileg egy "hivatasos" modell... nekem teljesen az jott le belole, hogy valami 15 eves kiscsaj elment pozolni a sarki fenykepeszhez. :D
2009. máj. 8. 16:17
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Te jo ég ez szörnyü,a haja iszonyatos,a teste tul vékony,nem modellnek valo,az biztos.Valaki világositsa már fel,milyenek a moddellek...
2009. máj. 8. 19:35
 26/27 anonim ***** válasza:

Szerintem azért amiért aránylag valami normális ruha van rajta, azért nem valami.. A poz hát ennel rosszabat sosem lattam.. szoval ne nevezze magat modellnek..

A haját megigazithatta volna ha már igy kifekudt xD

~szerintem meg beképzelt, hogy ilyen arccal elment "modellkedni" =))

2009. máj. 10. 09:41
 27/27 anonim válasza:
hát nekem oszt.társam volt, és most mindenki rajta röhög, mert állati ronda, és szánalmas... az egész kép egy photoshop, mert a csaj annyira deszka, h az a 2cm-es kitüremkedés elöl is csak a szivacsos melltartó. Semmi kisugárzás, és olyan szünetes a lába, h még 1comb beférne. Mindemelleg megjegyzem, h ne akarjátok tudni, h sikerült neki eddig eljutnia... Csak annyit mondok, h az előző barátjával aki 26éves volt (ő 15), úgy jött össze, h egy bevásárló központ előtt sétált, és leszólítatta a pasi egy kocsiból,ő beszállt, és... ennyi. Szóval innentől kezdve mindenki elképzelheti...
2009. szept. 6. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!