Mi a véleményetek erről a modellről?
Figyelt kérdés
Egy modell csaj,és nagyon be vannak ájulva tőle,pedig vannak nála sokkal szebbek.Ezzel nem azt akarom mondani,hogy ronda,mert nem az,de nem egy "Angelina Jolie".
2009. máj. 3. 15:43
11/27 anonim válasza:
arc : nem szép (szerintem a haja se valami jó, na mindegy...)
ez a póz valóban elég gagyi.
amúgy semmi különlegeset nem látok benne.
12/27 anonim válasza:
Nem tetszik az arca viszont az alakja jó. 100val szaladgálnak olyan lányok az utcán akiknek hasonló az alakja, de szebb az arca mint az övé. Nem kell beájulni sztem....
13/27 anonim válasza:
teljesen átlagos csaj. nem szép, nem csúnya.
14/27 anonim válasza:
alak: jó,
póz, haj: nagyon sz..r,
arc: semmi extra, nekem nem is tetszik
tényleg sokkal szebb lányok szaladgálnak az utcán
viszont, a feje kivételével cserélnék vele:P
15/27 anonim válasza:
jó az alakja, de nem szép az arca
én nem vagyok elájulva tőle
16/27 anonim válasza:
Szép csaj, de olyan átlagos, nincs semmi kisugárzása.
17/27 anonim válasza:
Akik azt mondták, hogy jó alakja: ????
Nem látjátok, hogy a két combja olyan, mint két deszka? Szerintem nagyon vékony!!! Modellalkat az lehet, de ez nem egészséges...
18/27 anonim válasza:
az arca egyáltalán nem tetszik, a haja valami iszonyat. a póztól meg úgy megnyúlt az egész teste és talán attól, de így betegesen vékonynak tűnnek a végtagjai, amúgy ahogy nézem elég jó alakja lehet.
19/27 anonim válasza:
Hohóóó, ha ez a kislány tetszik nektek, akkor én fogok tetszeni nektek ;) (szempillarezegtetés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!